Oldal frissítése

CURASEPT Daycare Booster Frozen mint 75ml

Leárazás -8 %
2 370 Ft 2 590 Ft

CURASEPT Daycare Booster Frozen mint 75ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A hatékony Curasept fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolásról. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Ugyanakkor természetes fényt ad a fogaknak. A fogszuvasodásra hajlamosabb emberek értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és ezáltal mérsékeli a fogszuvasodást. Bizonyára jól jön, hogy szulfátmentes. A nagyszerű Curasept fogkrém térfogata činí 75 ml. Az isteni mentolos íznek köszönhetően a fogmosás lesz a napi higiénia fénypontja. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a príma Curasept fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A kiváló CURASEPT Daycare Booster Frozen mint 75ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • Az univerzális Curasept fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • Szulfát nélkül készült
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást izgalmas élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A nagyszerű Curasept fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-32, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Hidroxiapatit, Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Cetilpiridinium-klorid, Kalcium-pantotenát, 1,2-hexándiol, Kálium-nitrát, Cetraria Islandica kivonat, Thymol, Elettaria, Kardamommag olaj, Eukaliptol, Menthol, Metil-szalicilát, Stevia Rebaudiana levél/törzs kivonat, Sodium Saccharin, Aroma, Propanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, P-anizinsav, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, C. I.42090, D-Limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1901
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746073282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15