Oldal frissítése

CURASEPT Black Lux fehérítő kefével 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CURASEPT Black Lux fehérítő kefével 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A hatékony Curasept fogkrém közkedvelt az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. Speciális összetételének köszönhetően a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. A fogfehérítő Curasept fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem elősegíti a fogzománc megfelelő működését, és fenntartja az íny egészségét is. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Ráadásul csodásan természetes, ragyogó fogaid lesznek. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A szuper Curasept fogkrém űrtartalma je 75 ml. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a remek Curasept fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A szuper CURASEPT Black Lux fehérítő kefével 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A gyöngéd Curasept fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • A fehérítő hatással rendelkező Curasept fogkrém kezeli a nem kívánt elszíneződést
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • A fogkrém mennyisége 75 ml
  • Az ízletes Curasept fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Aqua, Szorbit, Hydrated Silica, Glicerin, Cellulose Gum, Nátrium-metil-kokozil-turát, Aroma, Xylitol, C. I. 77499, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonizált olívaolaj, Hydrogen Peroxide, Pvp, Karbamid-peroxid, Glicirretinsav, Solum Diatomeae, Sodium Fluoride, Vp/Va kopolimer, Charcoal Powder, O-Cymen-5-Ol, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Aceszulfám kálium, Nátrium benzoát, Citromsav, 0,1%-os hidrogén-peroxidRDA = 49

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1624
Termékszám:  8056746071486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20