Oldal frissítése

CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 75 ml

5 2 értékelés
Leárazás -15 %
3 650 Ft 4 290 Ft

CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A kiváló Curasept fogkrém remek választás azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Többszöri használat esetén élvezni fogod, hogy a fogzománc megerősödik, és egy védőréteg alakul ki rajta. Ráadásul természetesen ragyogóvá teszi a fogaidat. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A szuper Curasept fogkrém űrtartalma je 75 ml. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a kellemes Curasept fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A nagyszerű CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A nagyszerű Curasept fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • Megakadályozza a fogínyvérzést, illetve véd a kialakulásától
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Az összetevők hatására minimálisra csökken a fogszuvasodás kockázata
  • A készítmény mennyisége 75 ml
  • A nagyszerű Curasept fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Tisztított víz, Glicerin, Hydrated Silica, Stroncium-klorid, Fluor-hidroxiapatit, MgSrKarbonát hidroxiapatit konjugált kitozánnal, Cellulose Gum, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xantán gumi, Aceszulfám kálium, Nátrium-monofluorfoszfát, Aroma, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Citromsav

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1623
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746072506

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15