Oldal frissítése

CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 300 ml

5 4 értékelés
4 290 Ft

CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 300 ml

Szeretnéd, hogy a fogaid gyönyörűek és tökéletesen ápoltak legyenek? Ebben az esetben ez a csodás CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 300 ml biztosan felkelti a figyelmedet. Eltávolítja a megtapadó lepedéket ott is, ahol a fogmosás nem, a leheleted pedig üde és friss lesz. Ez a csodás CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 300 ml szájvíz elsősorban az érzékeny fogak védelmére lett kifejlesztve. Hatékonyan küzd az olyan problémák ellen, mint például az ínygyulladás és a fogszuvasodás. Összetétel maximálisan alkoholmentes. Ez a nagyszerű Curasept szájvíz 300 ml-es űrtartalommal rendelkezik.

CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 300 ml szájvíz főbb jellemzői

  • Hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a fogakról, leheleted pedig friss és üde lesz
  • Alkoholt nem tartalmaz
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Hatékonyan küzd a fogszuvasodás és az ínygyulladás ellen
  • Ez a nagyszerű Curasept márkájú szájvíz 300 ml -es űrtartalommal rendelkezik

Összetétel

Tisztított víz, Xylitol, Fluor-hidroxiapatit1*, Mg-Sr-karbonát hidroxiapatit konjugált kitozánnal2*, Cocamidopropyl Betaine, Poloxamer 407, Aceszulfám kálium, Xantán gumi, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Nátrium-monofluorfoszfát, Aroma, Citric Acid. 1*H. A. F, 2*BIOAKTÍV KOMPLEX

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra, Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  ZUB1612
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746072438

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15