Oldal frissítése

CURASEPT Biosmalto Baby-Kid baba 6 éves korig Gyengéd menta 50 ml

Leárazás -15 %
2 290 Ft 2 690 Ft

CURASEPT Biosmalto Baby-Kid baba 6 éves korig Gyengéd menta 50 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A szuper Curasept fogkrém jó választásnak bizonyul azok számára, akiknek érzékeny a foguk. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Ráadásul természetesen ragyogóvá teszi a fogaidat. A fogszuvasodásra fokozottan hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A nagyszerű Curasept fogkrém térfogata činí 50 ml. Az isteni mentolos íz garantáltan élménnyé varázsolja a fogmosást. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk a szuper Curasept fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

A hatékony CURASEPT Biosmalto Baby-Kid baba 6 éves korig Gyengéd menta 50 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A kíméletes Curasept fogkrém remek választás érzékeny fogak esetén, enyhíti az irritációt
  • Megelőzi az ínygyulladást
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Speciális összetétele csökkenti a fogszuvasodás kockázatát
  • A fogkrém térfogata 50 ml
  • A fogápolást remek élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A kíméletes Curasept fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Tisztított víz, Glicerin, Hydrated Silica, MgSrKarbonát hidroxiapatit konjugált kitozánnal, Fluor-hidroxiapatit, Cellulose Gum, Xylitol, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-monofluorfoszfát, Xantán gumi, Aceszulfám kálium, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Citromsav, CI 19140, CI 17200

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1638
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746071202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10