Oldal frissítése

CURASEPT ADS Soothing 0,5% CHX klórbutanolos parodontális gél 30 ml

4,8 18 értékelés
Leárazás -15 %
3 310 Ft 3 890 Ft

CURASEPT ADS Soothing 0,5% CHX klórbutanolos parodontális gél 30 ml

A CURASEPT ADS Soothing ínygélt a nagyobb műtétek utáni azonnali fájdalomcsillapításra tervezték. A PVP/VA kopolimer-tartalomnak köszönhetően védőfilmréteget alakít ki az ínyen, míg a szabadalmaztatott ADS rendszer megakadályozza a fogak elszíneződését és az ízvesztést. A CURASEPT ADS Soothing gél 0,2% klórhexidint is tartalmaz, amely megakadályozza a baktériumok terjedését, és 8-12 órán keresztül hat. Különösen alkalmas az íny gyógyítására, mivel a benne lévő klórbutanol enyhe érzéstelenítő és antibakteriális hatású. A CURASEPT paradontális gél alkoholmentes. 

A CURASEPT ADS Soothing paradontális gél legfontosabb jellemzői

  • Fájdalomcsillapítást biztosít nehéz műtéti beavatkozások után
  • A CURASEPT ADS Soothing gél segít a gyógyulásban
  • 0,2% klórhexidint tartalmaz
  • 8-12 órán keresztül hat
  • A CURASEPT ADS Soothing gél gyenge érzéstelenítő hatású klórbutanolt tartalmaz
  • A PVP/VA kopolimer védőréteget képez a fogínyen
  • Az ADS ínygél megakadályozza a fogak elszíneződését

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű gélt az ínyre az ujjaddal vagy vattapamaccsal. Javasoljuk, hogy a kezelést követő egy órán át ne dohányozz és ne fogyassz színezett ételeket. Használd naponta kétszer 7-14 napig.


Összetétel

Tisztított víz, Propylene Glycol, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, PVP-VA kopolimer, Klórbutanol, Klórhexidin-diglikonát, Ascorbic Acid, Nátrium-metabiszulfit, Sodium Citrate, Aroma, Nátrium benzoát, Citromsav, CI 17200

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB1600
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746070298

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15