Oldal frissítése

CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX klórbutanollal 75 ml

5 2 értékelés
Leárazás -15 %
2 630 Ft 3 090 Ft

CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX klórbutanollal 75 ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A hatékony Curasept fogkrém kedvelt készítmény az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. Speciális összetétel, amely csökkenti a fogak érzékenységét, valamint redukálja a fájdalom mértékét is. Nagyszerű eredményekkel büszkélkedhet a parodontális betegségek elleni küzdelemben. Növényi kivonatokkal, enzimekkel és vitaminokkal gazdagított formula. Gyógyító hatásainak köszönhetően felgyorsul a gyógyulási folyamat. Megállítja az ínyvérzést, és megakadályozza a kellemetlen ínygyulladás kialakulását. A remek Curasept fogkrém űrtartalma je 75 ml. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a príma Curasept fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A hatékony CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX klórbutanollal 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • A finom Curasept fogkrém érzékeny fogak esetén ajánlott, csökkenti a fogfájást
  • Nagyszerű eredményekről számoltak be a parodontális betegségek elleni küzdelemben
  • Óvja az ínyt és megelőzi a vérzést
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A gyöngéd Curasept fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Aqua, Szorbit, Hydrated Silica, PEG-32, Cocamidopropyl Betaine, Xylitol, Cellulose Gum, Aroma, Klórbutanol, Ascorbic Acid, Klórhexidin-diglikonát, Nátrium-metabiszulfit, Sodium Citrate, Titanium Dioxide (CI 77891), Nátrium benzoát, Sodium Saccharin, Citromsav, CI 17200

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1634
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746070236

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20