Oldal frissítése

CURASEPT ADS 720 0,20% CHX periodontális 75 ml

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CURASEPT ADS 720 0,20% CHX periodontális 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A nagyszerű Curasept fogkrém jó választásnak bizonyul azok számára, akiknek érzékeny a foguk. Hatékony formulájának köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A parodontális betegségek ellen is fel lehet venni a küzdelmet a segítségével. Receptúrájában vitaminokat, enzimeket és gyógynövénykivonatokat is találhatsz. Gyógyító hatásai erősítik a fogzománcot. Megállítja az ínyvérzést, és megakadályozza a kellemetlen ínygyulladás kialakulását. A kiváló Curasept fogkrém térfogata je 75 ml. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni az isteni Curasept fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A hatékony CURASEPT ADS 720 0,20% CHX periodontális 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A kíméletes Curasept fogkrém remek megoldás érzékeny fogakra, mert csökkenti a fájdalmat
  • Remekül megállja a helyét a parodontális betegségekkel szembeni küzdelemben
  • Védi az érzékeny ínyt és megelőzi a vérzést
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A kíméletes Curasept fogkrém egészséges fogakkal és ragyogó mosollyal kecsegtet

Összetétel

Szorbit, Aqua, Hydrated silica, Glicerin, Xylitol, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Klórhexidin-diglikonát, Cellulose Gum, Ascorbic Acid, Nátrium-metabiszulfit, Sodium saccharin, Nátrium-metilparaben, Sodium Citrate, CI 42090

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1632
Termékszám:  8056746070052

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20