Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

CURASEPT ADS 205 200ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CURASEPT ADS 205 200ml

Foglalkozzon a svájci precizitással a fogápolásban a Curaprox antibakteriális szájvízzel. Szájvíz a mindennapi használatra A Curasept ADS 205 nagyszerű választás mindenki számára, aki komplex ápolási terméket keres, különösen gumi gyulladásos vagy periodontális megbetegedések esetén. A fluorid szájvíz intenzív védelmet nyújt a foglapképződés és a későbbi fogszuvasodás ellen a klorhexidin tartalmának köszönhetően. Annak ellenére, hogy nagy az összetételben való részesedése, a szabadalmaztatott ADS biztosítja, hogy a fogak elszíneződése vagy az ízérzékelés megváltozása nem áll fenn. A szájvíz védőfóliát hoz létre a fogakra és az ínyekre, hosszú távú védelmet biztosítva ezzel a fogpótlásokkal szemben. 

A szájvíz Curasept ADS 205 főbb jellemzői

  • Ízesítobarát szájvíz fluoridokkal a híres svájci Curaprox márkanév alatt
  • Alkalmas középtávú napi használatra és hosszú távú megelőzésre
  • Intenzív higiéniára és fogászati ??plakk és fogszuvasodás elleni védelemre tervezték
  • Gyors hatása és tartós védelme (akár 8-12 óra)
  • Antibakteriálisan hat, remineralizálja a fogzománcot és elősegíti a gyógyulást
  • Megállítja a vérzést, csökkenti a gyulladást és javítja a paradont egészségi állapotát
  • A szájüreg nyálkahártyájához nagyon lágy nátrium alkoholtartalomnak köszönhetően
  • A természetes fogfehérítést az ADS (Anti Discoloration System)
  • A klórhexidin-digluconát erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik
  • Nem tartalmaz SLS habokat a klorhexidin hatékonyságának csökkentésére

Hatékony CHX vagy klórhexidin-digluconát

Ezt a hatóanyagot a fogorvosi higiéniai szakemberek ajánlják a fogászati ??plakk eltávolítására és az íny egészségének megőrzésére. Ez egy hosszú hatású, hatékony fertőtlenítőszer, amely hatékonyan eltávolítja azokat a káros mikroorganizmusokat, amelyek felelősek a bakteriális fogplasztika kialakulásáért. A klórhexidin a már létező plakk szerkezetét támadja meg, és csökkenti az új plakk felszívódását a fogakra. Ez hosszú távú védelmet biztosít a fogászati ??plakk káros hatásainak és az így keletkező fogszuvasodásnak. Az aktuális fogászat elképzelhetetlen Chlorhexidine nélkül.

Svájci szabadalom Curasept A.DS

A svájci fogorvosi felépítmény szájvízében található klórhexidin hatóanyaga kitűnő antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és emellett nagyon stabil. Ez azt jelenti, hogy hatása a szájban elég hosszú. A klórhexidin tartalmú termékek hosszú távú alkalmazása külső fogakat is okozhat. Szerencsére a svájci vállalat mindenre gondolt. Ezért az összes Curasept termék tartalmaz a fő hatóanyag mellett egy antipigmentációs rendszert A.DS (Anti Discoloration System). Ez a szabadalmaztatott rendszer a hosszú távú expozíció során gátolja és csökkenti a klórhexidin lehetséges nem kívánt színező hatását. Ezért gyógyító erejét nem kell átadni. Egy soha véget nem érő mérkőzésen a fogászati ??plakk, ez egy felbecsülhetetlen fegyver. 

A Curaprox elutasítja az SLS habokat

A Chlorhexidine 100% -os hosszú távú hatása miatt a Curaprox olyan fogászati ??termékeket fejlesztett ki, amelyek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek gyengíthetik gyógyító erejét. Ezért nem Curasept termék tartalmaz nátrium-lauril-szulfát (SLS), amely negatívan befolyásolja a klórhexidin. Ez egy felületaktív anyag, amely különböző kozmetikai termékeApproxen és szinte minden fogkrémben megtalálható. Az SLS-t általában habosítószerként használják. Magas tisztító hatással rendelkezik, de elősegítheti bizonyos egészségügyi problémákat, például a szájüregi nyálkahártya-irritációt. Ezért a Curasept ADS 205 szájban vagy más terméApproxen sem talál semmilyen Lauryl-szulfátot. 

Hatóanyag:
Chlorhexidine digluconate - 0,05%
Nagyon hatékony anyag a fogászati ??plakk eltávolítására, megakadályozza az új bakteriális fogászati ??plakk lerakódását, miközben védi a negatív következményeket, például a fogszuvasodást és az ínybetegséget.
Fluorid - 0,05%
A foghiány hatékony megelőzésére

Összetétel:
Víz, xilit, propilénglikol, peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, aszkorbinsav, klórhexidin-diglukonát, aroma, poloxamer 407, nátrium-metabiszulfit, nátrium-citrát,

Használat:
Szájvíz mindenki számára mindennapi ellátáshoz, különösen a hosszú távú megelőzéshez, különösen ortodoncia, protézis vagy parodontális kezelés esetén nehéz vagy nehezen elvégezhető higiénia esetén. Ideális protézisekhez, ortodontikus készülékekhez, implantátumokhoz és fogszuvasodási problémákhoz, amelyek nagyobb fogszuvasodás kockázatának vannak kitéve. Orális vizet a sebészeti beavatkozások előtt és után kell használni (pl. foghúzás, implantátum elhelyezés,) az intenzív higiénia során. Kiváló hatások a fogászati ??plakApproxan és a megnövekedett fogszuvasodás, a paradentózisok korai megjelenése, fogsorok és krónikus fogíny és vérzésgumi. 

Ajánlott felhasználás:
Hígítatlan, egyszer naponta 10 ml készítményt használnak fogmosás után.
Alaposan öblítse le a száját szájvízzel naponta kétszer 60 másodpercig.
6 hónapig vagy a fogorvos vagy a fogorvosi higiénikus ajánlása szerint.
A chlorhexidine-alapú szájvíz használatakor nem ajánlott a nátrium-lauril-szulfát (SLS) tartalmú fogkrém használata.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB380
Termékszám:  7612412205008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15