Oldal frissítése

CURASEPT ADS 050 0,5%CHX spray 30 ml

4,5 2 értékelés
4 590 Ft

CURASEPT ADS 050 0,5%CHX spray 30 ml

A CURASEPT ADS 050 szájspray a bakteriális lepedék elleni helyi intenzív védelemre szolgál. Alkalmas fogászati implantátummal, fogszabályzóval vagy műfogsorral rendelkezők, valamint fogyínyvérzéssel küzdők számára. A CURASEPT ADS 050 spray 0,5% klórhexidint tartalmaz, amely megakadályozza a baktériumok terjedését, és 8-12 órán keresztül hat. A további aktív összetevők közé tartozik a xilit, amely fenntartja a száj természetes pH-értékét, és a szabadalmaztatott ADS rendszer, amely megakadályozza a fogak elszíneződését és az ízvesztést. A CURASEPT szájspray alkoholmentes és nem irritálja a kezelt területeket. 

A CURASEPT ADS 050 szájspray legfontosabb jellemzői

  • Intenzív védelmet nyújt a lepedék ellen
  • A CURASEPT ADS 050 alkalmas fogszabályzóval, műfogsorral vagy fogínyvérzéssel rendelkező betegek számára
  • 0,5% klórhexidint tartalmaz
  • 8-12 órán keresztül működik
  • A CURASEPT ADS 050 spray nem irritálja a szájüreget
  • A xilit fenntartja a szájüreg egészséges pH-értékét
  • Az ADS rendszer megakadályozza a fogak elszíneződését

Használat:
Irányítsd a fúvókát a megfelelő helyre, és nyomd meg az applikátor tetejét. Használd naponta kétszer, egy héten keresztül. 


Összetétel

Víz, xilit, propilénglikol, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, nátrium-krítát. Klórhexidin-diglikonát, aszkorbinsav, nátrium-metabiszulfit aroma

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB1602
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746072254

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05