Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Színek keveréke 3 db

4,9 738 értékelés
4 590 Ft

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Színek keveréke 3 db

A világírű Curaprox svájci dentalhigiénia specialistái kifejlesztették az egyedülálló Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefét. Rendkívül puha, azonos hosszúságú sörtékkel tömmött fejjel. Ez különösen azok számára alkalmas, akik nem szeretnék irritálni ínyüket durva, szúrós szálakkal.

A legfőbb előnye a szabadalmaztatott ultra-finom CUREN szálaknak, hogy könnyedén behatolnak a fogak közé és az íny tövéhez, így alaposan tisztíthatjuk fogaink felületét. Rááadásul ezek a sörték sokkal kevesebb vizet szívnak fel a hagyományos fogkefék nylonos szálaihoz képest. Ezeknek a rendkívüli tulajdonságoknak hála vízzel érintezve is megtartja stabil alakját a kefe. A fej hosszútávon keresztül megőrzi a sörték formáját, így biztosítva hosszabb használhatóságot a kefének.
A sűrűn elhelyezett szálak maximális hatékonyságot nyújtanak fogmosás során. Minden mozdulattal több lepedéket távolít el, mintha ugyanazt egy a hagyományos fogkefével próbálnánk. Varázsoljon magának gyönyörű és egészséges mosolyt!

Főbb jellemzők:

  • Összesen 5460 szál, melyek átmérője 0,10 mm
  • Az ultrafinom szálak mindenhova elérnek
  • Szabadalmazott sörték hosszútávú használatra
  • A csomag tartalma: 3 különböző színű fogkefe

Előkészületek és használat:
A tisztítás során csak gyengéd nyomást kell gyakorolni a felületre, hogy a kefe szálai ne hajoljanak el. Ha a szálak eldeformálódnak, az annak a jele, hogy túl erősen mossa vele a fogait. A nyolcszögletű nyél segít, hogy a helyes szögben tartva tisztíthassunk (kb. 45°).
 

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Klasszikus

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Ultra soft
Sörték száma 5 460

Anyag

Sörték anyaga CUREN
Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 3 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kefetok
Kód:  ZUB070
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612412422412

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20