Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COREGA ínyvédelem 40 g

4,5 6 értékelés
1 760 Ft

COREGA ínyvédelem 40 g

COREGA 40g fogínyvédő műfogsorrögzítő krém, amely minden irányban segíti a műfogsor jobb illeszkedését. Az erős rögzítésnek köszönhetően biztosítja a szilárd tartást akár 12 órán keresztül. Műfogsorodat tökéletesen a helyén tartja egész nap. Ugyanakkor kiválóan tapad az ínyhez, megakadályozva ezzel az élelmiszer-maradványok műfogsor alá történő bejutását. Csökkenti a dörzsölést, védi az ínyt és megakadályozza az irritációt. Segítségével a műfogsor viselése sokkal kényelmesebb. Összetétele nem tartalmaz cinket. Műfogsor ragasztóra van szükséged? A COREGA fogínyvédő készítmény alkalmas felső és alsó kivehető fogsorokhoz.

A COREGA Ínyvédő műfogsorrögzítő krém legfontosabb jellemzői - tökéletes rögzítés akár 12 órán keresztül

  • COREGA Ínyvédő rögzítő krém kivehető fogsorokhoz
  • Biztosítja a fogsor szilárd tartását három irányban
  • Az erős tapadásnak köszönhetően a műfogsort akár 12 órán keresztül rögzíti
  • A krém segít megakadályozni az ínyirritációt
  • Javítja a kényelmet a fogsor használatakor
  • Megakadályozza az élelmiszer-maradványok bejutását a fogsor alá
  • A COREGA rögzítő krém összetétele nem tartalmaz cinket

A krém felvitele:
Alaposan tisztítsd és szárítsd meg a fogsorokat. Naponta egyszer vidd fel a fogsorra vékony csíkban a rögzítőkrémet. Öblítsd ki a szádat, és helyezd fel a fogsort a megfelelő  helyre, majd tartsd szorosan rövid ideig a biztonságos rögzítés érdekében.

A fogsor eltávolítása:
Öblítsd ki a szádat meleg vízzel, majd lassan vedd ki a fogsort. Meleg vízzel távolítsd el a krém maradványait a fogsorról és a szájból egy puha fogkefe segítségével.

Tartalom:
40 g

Összetétel:
Cellulose gum, Petrolatum, Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Paraffinum liquidum
Figyelmeztetés:
Először kezdj egy kisebb mennyiségű rögzítőkrémmel. Nagyobb mennyiség alkalmazása esetén a fogsor oldalán kinyomódhat a krém. Használat után azonnal zárd le a tubust. A tubus teteje legyen mindig tiszta és száraz. A tisztításához ne használj vizet, és mindig töröld szárazra. A krém maradványai olajjal átitatott papír zsebkendővel könnyedén eltávolíthatók a műfogsorról.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Ellátás típusa

Fogápolás típusa Rögzítés
Kód:  ZUB633
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8596149000589
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10