Oldal frissítése

CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm

Folyamatosan fázol télen? A Concept DV7390 elektromos takarónak köszönhetően addig élvezheted a kellemes meleget, amíg a takaróba vagy burkolózva. A takaró többek között enyhíti a hátfájást és fellazítja az izmokat. A bársonyosan sima mikroplüss anyagból készült takaró nagyon kényelmes és érintése kellemes. A takaró 3 hőmérséklet fokozatot kínál, melyet az aktuális igényeid szerint módosíthatsz. A működtetés közbeni biztonságodról a túlmelegedés elleni biztosíték gondoskodik, emellett a 90 perc megszakítás nélküli működés után a takaró automatikusankikapcsol. A vezérlő kihúzása utána Concept DV7390 ágymelegítőt bátran kimoshatod mosógépben. 


Kellemes anyag

Mosható

3 hőmérséklet fokozat


A Concept DV7390 elektromos takaró legfőbb tulajdonságai


  • Megszabadít a hát-, és izomfájdalmaktól
  • A Concept DV7390 bársonyosan puha mikroplüss anyagból készült
  • Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen
  • A takaró 3 melegítési fokozatot kínál
  • Túlmelegedés elleni biztosíték
  • Automata kikapcsolás funkció 90 perc megszakítás nélküli működtetés után
  • A vezérlő lecsatlakoztatása után a takaró egyszerűen kimosható a mosógépben
  • Gyors felmelegedés
  • Kompakt mérettel rendelkezik, így utazás során is praktikus


A Concept DV7390 takaró megbízhatóan felmelegít

Fáj a hátad és szeretnéd felmelegíteni? Akkor a Concept DV7390 elektromos takarót neked találták ki. A takaró a használat során kellemes meleg érzést biztosít, mely azonnal enyhülést hoz a fájó hátnak. Egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen, melynek köszönhetően biztosítja az igazi kényelmet és meleget a használat során. A melegítő takaró enyhíti a kellemetlen hát-, izom- és ízületi fájdalmakat. Három különböző hőfok közül választhatsz, melyeket a saját igényed szerint módosíthatsz. A kompakt méreteinek köszönhetően a Concept DV7390 elektromostakarót elviheted magaddal a hétvégi házba, munkába, vagy akár a hegyekbe is.

A Concept DV7390 elektromos takaró kellemes anyagból készült

A Concept DV7390 elektromos takaró örömet szerez neked a bársonyosan puha mikroplüss anyagávalmely nem csak érintésre kellemes, de nagyon puha is. Biztosak vagyunk benne, hogy ki sem szeretnél mászni a takaró öleléséből. A levehető vezérlőt egyszerűen lecsatlakoztathatod, és az egész takarót kimoshatod a mosógépben. Így a Concept DV7390 elektromos takaró karbantartása egyszerű ésgyors.

Biztonság az első helyen

A biztonság az összes termék alapja. A Concept DV7390 elektromos takaró túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Nem hiányozhat a biztonsági automata kikapcsolás funkció sem, mely kikapcsolja a melegítés funkciót 90 perc megszakítatlan működtetés után. Abban az esetben, ha továbbra is szeretnéd melegíteni a hátad és a nyakad, elég átállítani a kapcsolót 0-ás pozícióba, ahol a biztonsági kikapcsolás időzítője visszaállításra kerül, és a Concept DV7390 takaró újra használható.  

Kiegészítő információk:

Méretek: 160 × 120 cm
Súly: 1,67 kg
Teljesítmény: 120 W
Feszültség: 220–240 V ~ 50 Hz
Szín: sötétszürke

Paraméterek

Típus

Típus Takaró

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 120 W
Hőmérsékleti beállítások száma 3

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Mosható

Méret

Mélység 160 cm
Szélesség 120 cm
Kód:  CONVD635
Termékszám:  DV7390

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10