Oldal frissítése

Concept CW1000

3,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept CW1000


A Concept CW1000 ablaktisztító Perfect Clean 3 in 1 termékkel az ablaktisztítás szórakozássá válik, ugyanis ezzel a készülékkel megtehetjük, hogy a házban minden ablakot megtisztítunk pár perc alatt, erőfeszítés nélkül. Háromfunkciós a termék – a felület áztatása, mosása, és a felesleges víz eltávolítása, azaz az ablak polírozása. Mindezt anélkül, hogy kábelt kellene hozzá használni. A készülék sokoldalúságának köszönhetően könnyedén letisztíthatjuk vele az ablakok mellett a zuhanyzókat, csempéket, tükröket és az autó ablakait.

A Concept CW1000 ablaktisztító főbb jellemzői

  • Hatékony asszisztens az ablakok tisztításánál
  • Három funkció egy készülékben
  • Erős akkumulátor, akár 60 percig is működik
  • Könnyű, kompakt és modern design
  • Szintén alkalmas zuhany, csempe, tükör és autó ablakainak letisztítására

Hogy működik ez az ablaktisztító?

Törölje át a megtisztítandó felületet, töltse tele a 100 ml-es tartályt ablaktisztító folyadékkal, és nyomja meg néhányszor a permetező kart! A készülék fel van szerelve mikro-szálas szövettel is, amellyel a detergenst letöröljük az egész területről. Ez a szer minden szennyeződést felold. A szövet tépőzáras rendszere egyszerű cserét tesz lehetővé, és többször is ki lehet mosni. Végül a szennyezett vizet a felületről összegyűjtjük a tartályba. Az eredmény egy tökéletesen tiszta ablak, amelyet soha nem lehet elérni a hagyományos módon.
Értékelni fogja a nagyon alacsony súlyát a CW1000 Concept készüléknek, ami miatt nagyon könnyen kezelhető. Az integrált Li-ion akkumulátor biztosítja működését akár 50-60 percen keresztül is.

További információk:
Feszültség:
7,2 V
Szívóteljesítmény:
1.4 kPa
Akkumulátor:
Li-Ion
Töltési idő:
4-5 óra
Üzemidő:
50-60 perc
A kamrák kapacitása:
100 ml / 100 ml
Fogyasztás:
12 W
Tartozékok:
töltő
tetília

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Akkumulátor kapacitás 60 perc
Kód:  CONVO001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05