Oldal frissítése

COLLISTAR Sublime Melting Cream 400 ml

13 790 Ft

COLLISTAR Sublime Melting Cream 400 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és puha legyen? Akkor próbáld ki a jól ismert COLLISTAR minőségi testápolóját, amely minden bőrtípusra tökéletes választás. A testápoló fő fókusza a következőre irányul: hidratáló, tápláló és feszesítő szer. A készítmény aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: bambuszvaj.

COLLISTAR Sublime Melting Cream 400 ml testápoló krém fő jellemzői

  • bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • hidratáló, tápláló és feszesítő hatású
  • a megbízható COLLISTAR testápoló krémje az alábbi bőrtípusra ajánlott: testápoló krémje minden bőrtípusra ajánlott
  • bambuszvaj hatóanyagú
  • max. űrtartalma: 400 ml

Összetétel

AQUA, HYDROGENATED POLYDECENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERINE, DICAPRYLYL ETHER, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETYL ESTERS, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, OCTYLDODECANOL, PARFUM, CARBOMER, XANTHAN GUM, CERA MICROCRISTALLINA, SODIUM BENZOATE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Feszesítő

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE3325
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8015150251952

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15