Oldal frissítése

COLLISTAR Mascara design Extra-Volume Lash Plumping 11 ml Ultra Black szempillaspirál

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLLISTAR Mascara design Extra-Volume Lash Plumping 11 ml Ultra Black szempillaspirál

A COLLISTAR Mascara Design Extra-Volume Lash-Plumping Ultra Black szempillaspirál hosszan tartó, dús hatást biztosít, hogy kiemelje szemed természetes szépségét. Szempilláid látványosan hosszabbak és dúsabbak lesznek, hála ennek a különleges, hosszan tartó dúsító szempillaspirálnak. Könnyen és egyenletesen felvihető, és gyorsan szárad. Ha ezt a szempillaspirált használod, minden tekintet rád tapad majd!

Ez a luxus minőségű, új generációs szempillaspirál egy vékony, elegáns csomagban érkezik és hosszan tartó dús hatást, és látványos növekedést biztosít a szempilláidnak, anélkül, hogy feleslegesen elnehezítené őket. Az erognomikusan kialakított kefének köszönhetően sosem volt még ilyen könnyű felvinni egy szempillaspirált, és gyönyörű ívet is ad a szempilláidnak. Mostmár bármelyik férfit elcsábíthatod, elég csak egy pillantás. Ez a különleges szempillaspirál segít elérni azt az érzéki tekintetet, amire mindig is vágytál, miközben meglepően elegáns is egyben. 
Kényeztesd magad ezzel a prémium minőségű szempillaspirállal, hogy minden nap olyan tekinteted lehessen, mintha most jöttél volna a kozmetikustól. 
Hatóanyagai:LashPulp Complex
Színárnyalat:
Ultra Black
Szempillák típusa:
Minden típusú szempillára használható.
Alkalmazása:
Gyengéd mozdulatokkal vidd fel a szempilláidra; elősuör a felső szemhéjadon, aztán az alsón is.
Kiszerelés:
11 ml
 

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0421
Termékszám:  8015150158107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05