Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

A Collistar Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting arcápoló szérum egy koncentrált kozmetikai készítmény, amely a bőr ápolására, táplálására és mély hidratálására szolgál. Akoncentrátumok a legtisztább formájukban teszik lehetővé a nők számára a bőr professzionális, intenzív ápolását kényelmesen, saját otthonukban. A készítmény adagolóval ellátott flakonos kiszerelése teszi lehetővé annak egyszerű használatát.

Kellemes textúrája azonnal felszívódik a bőrbe, majd azt simábbá, finomabbá és rugalmasabbá teszi. Elég naponta pár csepp, és a bőre láthatóan fényesebb és fiatalabb lesz. Fontos hatóanyaga a hialuronsav, amely a mély hidratálást biztosítja. Feszessé teszi a bőrt, biztosítja annak hidratáltságát, és megelőzi a bőr korai öregedését. A ránctalanító szérum rendszeres használata csökkenti a ráncokat, erőssebbé és fényessé teszi a bőrt. Kíméletes összetétele nem tartalmaz színezékeket, alkoholt és parfümöt sem. Kényeztesse a bőrét, és használja a Collistar luxus szérumot!

Aktív hatóanyagok:

  • Hialuronsav - intenzív hidratálást biztosít, feszessé teszi a bőrt, biztosítja a bőr hosszú távú nedvességtartalmát és növeli a ránctalanító hatást.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Alkalmazása:
Lehetőség szerint este vigye fel a tiszta és száraz arcbőrre és nyakra, majd hagyja, hogy alaposan felszívódjon. Önmagában is használhatja, de ideális hidratáló krémmel kombinálva, melyet a szérumra kell felvinni.
Kiszerelés:
30 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1504
Termékszám:  8015150218009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05