Oldal frissítése

COLLISTAR Collagene 30 ml

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLLISTAR Collagene 30 ml

A COLLISTAR Collagene szérum a sikreres COLLISTAR olasz márka terméke, amely lelassítja és enyhíti a bőröregedés tüneteit. A növekvő életkor és a megnövekedett szabad gyökök miatt a kollagén szintje a szervezetben csökken, így a bőr elveszti feszességét és rugalmasságát. Ez a minőségi szérum tiszta kollagént tartalmaz, amely visszaállítja a szövetek rugalmasságát, erősíti a bőrt, és harcol az
öregedés ellen. Csökkenti a meglévő ráncokat, és megelőzi az újabbak kialakulását, helyreállítja a bőr teljességét és simaságát. A szérum mindennapi, rendszeres alkalmazása a bőrt feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá teszi, látható ráncok nélkül. A termék nem tartalmaz alkoholt, színezékeket és illatanyagokat. Kényeztesd bőrödet ezzel a hatékony, kiváló minőségű szérummal az üde és fiatalos megjelenésért.

Aktív hatóanyagok:

  • A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, amely a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős, ragyogást kölcsönöz a bőrnek, és csökkenti a ráncokat

Hatás:
A szérum rendszeres használata bársonyosan sima és rugalmas bőrt eredményez, amely tökéletesen feszes és rugalmas, látható ráncok nélkül, valamint üde, egészséges. 
Alkalmazás:
Reggel vagy este vidd fel a megtisztított arcbőrödre és nyakadra az adagoló segítségével, és hagyd, hogy bőröd beszívja. Szembe ne kerüljön.

Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Kiszerelés:
30 ml

Összetevők:

AQUA, GLYCERIN, PANTHENOL, SOLUBLE COLLAGEN

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1683
Termékszám:  8015150218016

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10