Oldal frissítése

COLGATE Advanced White Baking Soda & Vulcanic Ash 75 ml

4,8 25 értékelés
890 Ft

COLGATE Advanced White Baking Soda & Vulcanic Ash 75 ml

Annak érdekében, hogy a fogkrém a legjobb hatást fejtse ki, keress olyan készítményt, amely a te saját igényeidnek a leginkább megfelel. A remek COLGATE fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik arról, hogy minden nap megfelelő fogápolásban legyen részed. A fogfehérítő COLGATE fogkrém fehéríti a fogakat, ugyanakkor gondoskodik az íny egészségéről és a fogzománc megfelelő állapotáról. A napi használat a fogzománc minőségének javulását, és a védőréteg kialakulását eredményezi. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A hatékony COLGATE fogkrém térfogata činí 75 ml. A szuper mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a príma COLGATE fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

A szuper COLGATE Advanced White Baking Soda & Vulcanic Ash 75 ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • Az általános COLGATE fogkrém remek megoldás a mindennapi fogápoláshoz
  • A fehérítő hatású COLGATE fogkrém segítségével megszabadulhatsz a nem kíván elszíneződésektől
  • Amennyiben rendszeresen használod, megerősödik a fogzománcod is
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • Még jobb élményt kínál a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony COLGATE fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, PEG-12, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Cellulose Gum, Tetrasodium Pyrophosphate, Phosphoric Acid, Sodium Fluoride, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Bicarbonate, Volcanic Ash, Charcoal Powder, Limonene, CI 74160. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1839
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951555488
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15