Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COCCOLINO Deluxe Divine Petals 3 × 870 ml (174 mosás)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COCCOLINO Deluxe Divine Petals 3 × 870 ml (174 mosás)

COCCOLINO Deluxe Divine Petals prémium, szuperkoncentrált textil öblítő a Perfume Deluxe kollekció egyik darabja. A kollekciót parfümszakértőkkel közösen létrehozott fényűző, finom illatok jellemzik. Az isteni szirmok öblítő a ruhának elegáns, elbűvölő illatot ad, amibe azonnal beleszeretsz.Az illat alapját elszántan friss, édes vanília, forró cédrus, mámorító orchidea és lédús bergamott ellenállhatatlan kombinációja adja. Csodálatos illata mellett a textilöblítő nagyszerűen gondoskodik a ruhaneműről, segít megőrizni minőségét.Mosás után ruháid selymesen lágyak, puhák, és könnyen vasalhatók lesznek. Mondj búcsút a parfümöknek,  viseld a Coccolino maci elegáns illatait. 

Három elegáns illat közül választhatsz:
Coccolino Deluxe parfüm - Heavenly Nectar
Coccolino parfüm Deluxe Luscious Bouquet
Coccolino Deluxe parfüm - Divine Petals

Összetevők:
15 - 30%: kationos felületaktív anyagok, <5%: illatanyag, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Mosások száma

Mosások száma 174

Űrtartalom

Űrtartalom 2 610 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Luxus, Illatosított
Illat típusa Virágos, Gyümölcsös
Kód:  AVI229s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20