Oldal frissítése

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 40 Cream Chamois

12 290 Ft

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 40 Cream Chamois

Természetes sminkre vágysz? Olyan alapozót keresel, amely nem alkot áthatolhatatlan maszkot a bőrödön minden pórust kiemelve, és nem maszatolja össze a kabátgallérodat? Ez esetben egészítsd ki a kozmetikumaid a CLINIQUE Superbalanced alapozóval, amely megfelel még a legmagasabb igényekkel rendelkező nőknek is. Selymesen könnyű textúrája úgy tapad a bőrhöz, mint egy második réteg bőr, gyengéden fedi el a bőrhibákat. Amennyiben nagyobb fedést szeretnél elérni, könnyedén rétegezheted az alapozót. Száraz és zsíros bőrre egyaránt alkalmas. Segít afelesleges faggyú csökkentésében a zsíros bőr esetében, míg a száraz bőrt hidratálja és ragyogóbbá teszi. A CLINIQUE alapozó vízálló és védi a bőrt az UV sugárzástól. A Superbalanced termékcsalád számos árnyalatban elérhető, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 40 Cream Chamois alapozó legfőbb jellemzői

  • Könnyed alapozó minden bőrtípusra
  • Egységesíti a bőrtónust
  • Elfedi a bőrhibákat
  • A CLINIQUE Superbalanced alapozó csökkenti a faggyútermelést
  • Hidratál és táplál
  • SPF 15 faktorral
  • Víz- és időjárásálló
  • Olajmentes
  • A CLINIQUE Superbalanced alapozó gyengéden ragyogóvá és egészséges megjelenésűvé teszi a bőrt

Fedés:
Közepes erősségű

Használat:
Alkalmazd a 3 lépéses bőrápolási rutin után. Kezdd egy kis mennyiséggel az arc közepén. Keverd el alaposan, alapozz szükség szerint. Távolítsd el a kedvenc sminklemosóddal.


Összetétel

Dimetikon, Water\Aqua\Eau, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Vinil-dimetikon/metikon-szilszkvioxán-keresztpolimer, Peg-10 dimetikon, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Fenil-trimetikon, Isododecane, Izodecil-izononanoát, Alcohol Denat., Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimetikon, Dimetikon-szilát, Laminaria Saccharina Extract, Selyempúder\Serica\Poudre De Soie, Sodium Hyaluronate, Trietoxikaprililán, Szorbitán-szeszkvioleát, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Poliszilikon-11, Lecithin, Laureth-7, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Nátrium-klorid, Silica, Xantán gumi, Tetrasodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- csillám, Titándioxid (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Vasoxidok (Ci 77492), Vasoxidok (Ci 77499), Cink-oxid (Ci 77947)] < ILN42345>.

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Professzionális kozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Kevert, Száraz
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Vízálló, Parfümmentes
Hatás Egységes bőrszín, Hidratáló, Faggyútermelés szabályozása

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO5546
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  192333074589
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05