Oldal frissítése

CLINIQUE Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free 01 Stay Buff 7,6 g

5 1 értékelés
11 490 Ft

CLINIQUE Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free 01 Stay Buff 7,6 g

CLINIQUE Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free púder a 01 Stay Buff árnyalatban. A púder kifogástalanul fixálja az alapozót és gondoskodik a matt és tiszta bőrről kellemetlen fénylő hatás nélkül több óra hosszán keresztül. A púder nem tartalmaz olajat, így nagyszerű választás a kombinált és zsíros bőrre. Az áttetsző porpúdert felviheted egy sminkszivacs segítségével a precíz fedés érdekében. Válaszd ki azt az árnyalatot, amelyik pontosan illik a bőrtónusodhoz.

A CLINIQUE Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free púder legfontosabb jellemzői

  • Áttetsző porpúder a 01 Stay Buff árnyalatban
  • Csillogásmentes bőrt biztosít
  • Olajmentes készítmény, amely hatása több órán át tart
  • A CLINIQUE púder tapad a bőrre
  • Alkalmas a zsíros és kombinált bőrre

Összetétel:
Talc, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Phenyl Trimethicone, Zinc Stearate, Dimethicone, Calcium Silicate, Silica, Hydroxyapatite, Isostearyl Neopentanoate, Trimethylsiloxysilicate , Triethoxycaprylylsilane, Sorbitan Sesquioleate, Tetrasodium Edta, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Mica, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) <ILN29040>.


Összetétel

Talc, Hdi/Trimetilol-hexilakton-keresztpolimer, Lauroil-lizin, Phenyl Trimethicone, Cink-sztearát, Dimethicone, Kalcium-szilikát, Silica, Hidroxiapatit, Isostearyl Neopentanoate, Trimethylsiloxysilicate, Triethoxycaprylylsilane, Sorbitan Sesquioleate, Tetrasodium Edta, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Mica, Vasoxidok (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Zsíros

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hipoallergén
Hatás Mattító, Egységes bőrszín

Csomagolás

Csomagolás típusa Paletta
Tömeg 7,6 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Invisible Matte
Kód:  DEKO3505
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714066109
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10