Oldal frissítése

CLINIQUE Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser 125 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser 125 ml

A Clinique Pep-Start 2 az 1-ben hámlasztó tisztítószer olyan puha habbá alakul, amely alaposan megtisztítja a bőrt, és finom szilikagél gyöngyökkel óvatosan eltávolítja az elhalt bőrsejteket. A benne található szacharóz, koffein és glicerin hidratáló és nyugtató hatású. A hámlasztó tisztítószerrel a bőr puha, tiszta, és egészséges marad.

A Pep-Start 2 az 1-ben Exfoliating Cleanser hámlasztó tisztítószer főbb jellemzői

  • A hámlasztó tisztító gél eltávolítja az elhalt bőrsejteket
  • Az Exfoliating Cleanser hidratálja és táplálja a bőrt
  • Kiegyenlíti a bőr kollagéntartalmát
  • A Clinique tisztító gél megnyugtatja a bőrt

Használat:
Vidd fel a tisztítószert a sminkre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd be a habot a bőrbe. Tisztítás után öblítsd le arcod vízzel, és a szokásos módon alkalmazd a hidratáló krémed.

Összetétel:
Víz \ Aqua \ Eau, Glicerin, Nátrium-Laureth-szulfát, Szilika, Akrilát-kopolimer, Lauramidopropil-betain, Butilénglikol, Szacharóz, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Carica Papaya (Papaya) Gyümölcskivonat, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract Tetrapeptid-7, palmitoil-tripeptid-1, koffein, nátrium-hialuronát, acetil-glükózamin, nátrium-Coco-Pg-dimonium-klorid-foszfát, poliszorbát 20, dinátrium-Cocoil-glutamát, citromsav, nátrium-Cocoyl Glutamium, Laureth-2-nátrium, Szulfát-szulfát Dinátrium-EDTA, EDTA, BHT, fenoxietoetanol, Narancs 4 (CI 15510), Sárga 5 (CI 19140), Piros 4 (CI 14700).


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Problémás
Kód:  PLK642
Termékszám:  20714804336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15