Oldal frissítése

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
8 520 Ft

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

A Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover egy kozmetikai termék, amely segít kíméletesen eltávolítani a mindennapi szemsminket. Kíméletes formulájának köszönhetően ez a sminklemosó még a legérzékenyebb szemek és a kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. Ez a termék még a makacs sminket is eltávolítja, és nem szárítja vagy irritálja a bőrt. Adj minőségi és kíméletes ápolást a szemednek!
A lemosó nemcsak tökéletesen tisztít, hanem revitalizálja és felfrissíti a szemhéjat. Ez a hatékony sminklemosó tökéletesen eltávolítja a sminket, és felkészíti az éjszakai pihenésre vagy a következő sminkelésre. A tökéletes sminkeltávolítás nemcsak a szem és a szemkörnyék megfelelő pihenéséhez szükséges, hanem a hibátlan sminkeléshez is. Kímélő terméket használj, hogy szemed egészséges és szép maradjon!
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is.
Használat:
Vidd fel egy kozmetikai párnára, majd óvatosan vidd fel a szemre, és körkörös mozdulatokkal távolítsd el a smjnket. Szükség esetén ismételd meg ugyanígy. Ha a szemed rendkívül érzékeny, sminkeltávolítás után öblítsd le arcod langyos vízzel.
Térfogat:
75 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  KSPL1203
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10