Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Oil Control Face Wash 200 ml

4,5 2 értékelés

CLINIQUE For Men Oil Control Face Wash 200 ml

A Clinique olajmentes arclemosót speciálisan a férfiak bőrének ápolására és tisztítására fejlesztették ki. A nők mellett a férfiak is igénylik és előnyben részesítik a szép, sima, fiatal bőrt a mitesszerekkel és a fénylő bőrrel szemben. A pórusok túlzott faggyútermelése fénylő bőrt idéz elő, amely minden stresszes, mentális, fizikális igénybevételkor, vagy nap végi bőrfáradtságkor megjelenik. Ilyenkor szükség van egy megbízható termékre, amely eltávolítja a zsírt és a csillogást, mélyen tisztítja a bőrt és előkészíti a mindennapi borotválkozásra. 

A bőr friss és tökéletesen hidratált az arclemosó használata után. A hatás egész napon át tart, a bőr frissessége, simasága és mattsága folyamatos ellenőrzés alatt van tartva. Borotválkozás előtt előkészíti a bőrt. Élvezze a minőségi gondoskodást, a tiszta, hidratált bőr élményét!
Bőrtípus:Minden típusú férfi bőrre. 
Használat:
Alkalmazza a nedves bőrre, gyengéd masszírozó mozdulatokkal vigye fel, majd alaposan öblítse le.
Űrtartalom:

200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Normál
Kód:  KSMU0147
Termékszám:  20714672096
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15