Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Moisturzing Lotion 100 ml

4,3 4 értékelés
12 790 Ft

CLINIQUE For Men Moisturzing Lotion 100 ml

A Clinique For Men Moisturzing Lotion egy kozmetikum, amely megbízhatóan hidratálja, nyugtatja és javítja a férfiak teljes bőrfelületét. A férfiak is megérdemelik a gyönyörűen sima, hidratált és rugalmas bőrt! Ez az egyedülálló ápoló emulzió mélyen hidratálja, táplálja, egységesíti és javítja a bőrt. Minden típusú érett férfi bőrre alkalmazható. Az emulzió nagyon könnyű összetételű, frissíti és nem nehezíti el a bőrt. A nem zsíros állagú krém egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik.

A krém hidratálja a bőrt, erősíti a bőrt és szabályozza a finom vonalak és a ráncok kialakulását. A készítményben található aktív anyagok hatékonyan frissítik, ragyogóvá teszik és erősítik a bőrt. Minden reggel és este a tiszta bőrre alkalmazandó. Rendszeres használata után a bőr egységes lesz és tökéletesen ragyogó, rugalmasabb, lágy tapintású, feszesebb és fiatalosabb lesz. Kényeztesd bőröd olyan kozmetikumokkal, amelyek kiváló és jól látható eredményekkel járnak!
Bőrtípus:
Minden típusú érett férfi bőrre.
Alkalmazás:
Használd reggel és este a megtisztított bőrre és óvatosan masszírozd be.
Kiszerelés:
100 ml-es

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Lifting és feszesítő

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSMU0149
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714649562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20