Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Maximum 72-Hour 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE For Men Maximum 72-Hour 50 ml

A könnyű, olajmentes gélkrém férfiaknak CLINIQUE For Men Maximum 72-Hour azonnal növeli a bőr hidratáltságát, még arcmosás után is. A CLINIQUE arcápoló gél 72 órán keresztül látja el feladatát, és segít a bőrnek saját belső vízforrást létrehozni, hogy folyamatosan rehidratálja magát. A hialuronsav-töredékek és az aktivált aloe víz nedvességet adnak a bőrnek, míg a humektánsok és polimerek segítenek csökkenteni a vízveszteséget. Egyszerűen vigye fel a Clinique For Men Maximum Hydratort reggel és este a tiszta bőrre. A termék lágy gél állagával, azonnali felszívódásával gyönyörködtet, a bőrt nyugodtá és üdévé varázsolja.

A CLINIQUE For Men Maximum 72 órás arcápoló gél legfontosabb jellemzői

  • A CLINIQUE Skin Gel azonnal fokozza a hidratáltságot és hogy 72 órán át hidratál.
  • Remekül működik még arcmosás után is
  • A Clinique For Men Maximum Hydrator puha gél állagú
  • A függőséget okozó frissítő gél-krém azonnal felszívódik.
  • Az Auto-Replenishing Technology koffeinnel segít beindítani a bőr saját rehidratációs rendszerét.
  • A könnyű, olajmentes termék nyugodt és friss bőrt eredményez
  • A CLINIQUE For Men Maximum 72-Hour könnyen alkalmazható

Összetétel

Víz\Aqua\Eau, Dimetikon, Butilénglikol, Glicerin, Trisziloxán, Trehalóz, Szacharóz, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hidroxietil-karbamid, Camellia Sinensis (zöld tea) levélkivonat, Saccharomyces A Lysés Marian Leaf Extract Milk Thistle Extract, a Betula Alba (nyírfa) kérgéből nyert kivonat, koffein, Thermus Thermophillus erjesztés, palmitoil hexapeptid-12, magnézium-aszkorbil-foszfát, nátrium-hialuronát, tokoferil-acetát, kapril-glikol, sorbitol, oletil-30-C10, akrilátok-10 Akrilát térhálósított polimer, nátrium-poliaszpartát, szénhidrát izomerát, hidrogénezett lecitin, gliceril-polimetakrilát, Peg-8, trometamin, hexilénglikol, citromsav, edta-réz-dinátrium, nátrium-citrát, edta-dinátrium, Bht, kálium-szorbát 5oxietanol, zöld kálium-szorbát (Ci 61570)< ILN46381>

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék
Kód:  KSPL4044
Termékszám:  020714993085
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20