Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Face Wash 200 ml

4,9 7 értékelés
9 190 Ft

CLINIQUE For Men Face Wash 200 ml

 

A Clinique For Men Face Wash tisztító emulzió egy kozmetikai készítmény, amely kezeli, tisztítja és táplálja a férfiak bőrét. A férfiak is szeretnének szép, sima és sokáig fiatalos bőrt, amely megfelelően készen áll a borotválkozásra. Ez a kozmetikai készítmény hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, megszünteti a zsíros és fényes bőrt, mélyen tisztítja, és felkészíti a mindennapi borotválkozásra. 

A finom és kíméletes tisztító emulzió használata után a bőr friss és tökéletesen hidratált lesz. A készítmény könnyedén és megbízhatóan ellenőrzi a bőrt egész nap, hogy rugalmas, finom, és matt legyen. Megnyugtatja a bőrt, és felkészíti a könnyű és sima borotválkozásra, amely a legtöbb férfi számára egy mindennapos tevékenység. Kényeztesd magad ezzel a kiváló minőségű készítménnyel, amely tökéletesen megtisztítja és kezeli az arcbőrödet!
Bőrtípus:
A férfiak számára, minden bőrtípushoz alkalmas.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket a nedves bőrödre, finoman masszírozd bele, majd alaposan öblítsd le.
Tartalom:

200 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Kód:  KSMU0146
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714672072
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10