Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Broad Spectrum SPF21 Moisturizer 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE For Men Broad Spectrum SPF21 Moisturizer 100 ml

A Clinique Skin Supplies for Men M protect SPF21 Daily Hydration, Protection egy egyedülálló, kettős hatású hidratálókrém, amelyet kifejezetten a férfiak bőrére fejlesztettek ki. Ez az emulzió minden bőrtípusra alkalmas, különösen az érzékeny bőrre, illetve a kozmetikai termékekkel szemben allergiás férfiak számára. Az emulzió minimalizálja az allergiás reakciókat, hiszen hipoallergén. Megfelelő hidratációt nyújt a bőrnek a nap folyamán, miközben hatékonyan védi a bőrt a káros UV sugárzással szemben. Ez a hatékony kozmetikai termék javítja a bőr szerkezetét, miközben tökéletesen megnyugtatja és ellazítja.
A férfi bőrápoló emulzió megfelelő módon egészíti ki a férfiak számára kifejleszettett szépségápolási termékek sorozatát. Az arc a test leginkább stresszes része, ezért a megfelelő kozmetikai termékekkel érdemes ápolni. Reggel és este, vagy a nap bármely szakában felviheted a bőrre, amikor száraznak érzed.
Az emulzió könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik, sima, tónusú és fiatalos bőrt hagyva maga után.
Bőrtípus:
Érzékeny férfi bőrre ideális.
Használata:
Minden reggel és este vidd fel a szükséges mennyiségű emulziót a bőrre. Óvatosan masszírozd az arc és a nyak bőrébe. Az emulziót a nap bármely szakában használhatod, amikor száraznak érzed bőröd.
Térfogat:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék
Kód:  KSMU0100
Termékszám:  20714238537
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10