Oldal frissítése

CLINIQUE For Men Anti-Age Eye Cream 15 ml

4,8 9 értékelés
12 590 Ft

CLINIQUE For Men Anti-Age Eye Cream 15 ml

A Clinique For Men Anti-Age Eye Cream egy kozmetikai termék, amely megbízhatóan hidratálja, erősíti a bőrt és simítja a ráncokat a férfiak szemkörnyékén. A krém csökkenti a szem alatti sötét karikákat és táskákat, amelyek a szem fáradtságából és általános kimerültségéből adódnak. A férfiak is megérdemelik a gyönyörűen sima és egészséges bőrt, ráncok és egyéb tökéletlenségek nélkül! Ez az egyedülálló ápoló krém hidratálja, táplálja, egységesíti és javítja a szem körüli bőrt.

A szemkrém a bőr hidratálását biztosítja, és szabályozza a finom vonalak és a ráncok kialakulását. A készítményben található hatóanyagok hatékonyan frissítik, ragyogóvá teszik és erősítik a szem körüli bőrt. Minden reggel és este a tiszta bőrre alkalmazandó. Rendszeres használata után a bőr egységes lesz és tökéletesen ragyogó, rugalmasabb és összességében kipihent és fiatalos benyomást kelt. Kényeztesd bőröd egy olyan termékkel, amely ragyogóvá teszi!

Bőrtípus:
Minden típusú férfi bőrre..
Alkalmazás:
Használd reggel és este a megtisztított bőrre és masszírozd be gyengéden a kezeddel.
Kiszerelés:
15 ml

Összetétel

WATER/AQUA/EAU, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PHENYL TRIMETHICONE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, POLYBUTENE, SUCROSE, CETYL ESTERS, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, GLYCERIN, CETEARYL GLUCOSIDE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACTEXTRAIT D'ORGE, BETULA ALBA (BIRCH) EXTRACT, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, SIGESBECKIA ORIENTALIS (ST. PAUL'S WORT) EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF, COLEUS BARBATUS EXTRACT, POLYSILICONE-11, WHEY PROTEINLACTIS PROTEINPROTÉINE DU PETIT-LAIT, CAFFEINE, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, PEG-100 STEARATE, SQUALANE, PEG-8, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHYTOSPHINGOSINE, DIMETHICONE, CHOLESTEROL, LINOLEIC ACID, SODIUM HYALURONATE, YEAST EXTRACTFAEXEXTRAIT DE LEVURE, DIPROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, 1,2-HEXANEDIOL, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, ISOMERIZED LINOLEIC ACID, DECARBOXY CARNOSINE HCL, CAPRYLYL GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOL, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM SULFATE, STEARIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, MICA, YELLOW 5 (CI 19140), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Korosztály

Korosztály 35+

Terméktípus

Terméktípus Szemkrém

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Férfiaknak
'>
Kód:  KSMU0155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714382742
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10