Oldal frissítése

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 74 Beige 30 ml

5 3 értékelés
12 290 Ft

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 74 Beige 30 ml

Gondoskodj az arcbőrödről és maradj mindig gyönyörű! A CLINIQUE Even Better alapozó hatékonyan fedi el a bőrhibákat, pattanásokat és a ráncokat. Az alapozó fedése a közepestől az erősig terjed, minden bőrtípusra alkalmas. Nagy előnye, hogy hipoallergén - így az allergiás reakció esélye minimális.

A CLINIQUE Even Better főbb jellemzői

  • Tökéletes alapozó, amely gondoskodik még a bőrápolásról is
  • SPF15 védelmet nyújt a napfény káros hatásaival szemben
  • A bőrhibákra hajlamos, érett bőrre ajánlott

Smink alkalmazása

Gyengéden vidd fel az alapozót egy sminkszivacs vagy sminkecset segítségével. Használhatod az ujjaidat is.

Összetétel

Water\Aqua\Eau,MethylTrimethicone,PhenylTrimethicone,EthylhexylMethoxycinnamate,Triethylhexanoin,Dimethicone,ButyleneGlycol,TitaniumDioxide,ZincOxide(Nano),Trimethylsiloxysilicate,Peg-10Dimethicone,LaurylPeg-9PolydimethylsiloxyethylDimethicone,CitrusGrandis(Grapefruit)PeelExtract,BetulaAlba(Birch)BarkExtract,SaccharomycesLysateExtract,AstrocaryumMurumuruSeedButter,C12-15AlkylBenzoate,YeastExtract\Faex\ExtraitDeLevure,Glycerin,AcetylGlucosamine,CaprylylMethicone,Methicone,StearicAcid,Polyglyceryl-6Polyricinoleate,DisteardimoniumHectorite,DimethiconeCrosspolymer-3,IsopropylTitaniumTriisostearate,Lecithin,Laureth-7,TocopherylAcetate,MagnesiumAscorbylPhosphate,Dimethicone/Peg-10/15Crosspolymer,DipropyleneGlycol,AluminumHydroxide,TetrahexyldecylAscorbate,CaprylylGlycol,SodiumChloride,DisodiumEdta,Phenoxyethanol,[+/-TitaniumDioxide(Ci77891),IronOxides(Ci77491),IronOxides(Ci77492),IronOxides(Ci77499),Mica,BismuthOxychloride(Ci77163)]-


Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál, Kevert, Száraz
Üzemidő 15 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító
Hatás Egységes bőrszín

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Krémes

Fedés

Védelem Közepes fedésű
Kód:  DEKO3473
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714324674
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15