Oldal frissítése

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 18 Cream Whip 30 ml

5 3 értékelés
11 790 Ft

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 18 Cream Whip 30 ml

Gondoskodj az arcbőrödről és maradj mindig gyönyörű! A CLINIQUE Even Better alapozó hatékonyan fedi el a bőrhibákat, pattanásokat és a ráncokat. Az alapozó fedése a közepestől az erősig terjed, minden bőrtípusra alkalmas. Nagy előnye, hogy hipoallergén - így az allergiás reakció esélye minimális.

A CLINIQUE Even Better főbb jellemzői

  • Tökéletes alapozó, amely gondoskodik még a bőrápolásról is
  • SPF15 védelmet nyújt a napfény káros hatásaival szemben
  • A bőrhibákra hajlamos, érett bőrre ajánlott

Alapozó alkalmazása

Gyengéden vidd fel az alapozót egy sminkszivacs vagy sminkecset segítségével. Használhatod az ujjaidat is.

Összetétel

Water\Aqua\Eau,MethylTrimethicone,PhenylTrimethicone,EthylhexylMethoxycinnamate,Triethylhexanoin,Dimethicone,ButyleneGlycol,TitaniumDioxide,ZincOxide(Nano),Trimethylsiloxysilicate,Peg-10Dimethicone,LaurylPeg-9PolydimethylsiloxyethylDimethicone,CitrusGrandis(Grapefruit)PeelExtract,BetulaAlba(Birch)BarkExtract,SaccharomycesLysateExtract,AstrocaryumMurumuruSeedButter,C12-15AlkylBenzoate,YeastExtract\Faex\ExtraitDeLevure,Glycerin,AcetylGlucosamine,CaprylylMethicone,Methicone,StearicAcid,Polyglyceryl-6Polyricinoleate,DisteardimoniumHectorite,DimethiconeCrosspolymer-3,IsopropylTitaniumTriisostearate,Lecithin,Laureth-7,TocopherylAcetate,MagnesiumAscorbylPhosphate,Dimethicone/Peg-10/15Crosspolymer,DipropyleneGlycol,AluminumHydroxide,TetrahexyldecylAscorbate,CaprylylGlycol,SodiumChloride,DisodiumEdta,Phenoxyethanol,[+/-TitaniumDioxide(Ci77891),IronOxides(Ci77491),IronOxides(Ci77492),IronOxides(Ci77499),Mica,BismuthOxychloride(Ci77163)]-

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Kevert, Száraz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító
Hatás Egységes bőrszín

Csomagolás

Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű
Kód:  DEKO3460
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714324735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05