Oldal frissítése

CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml

4,6 13 értékelés
16 590 Ft

CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml

A Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion bőremulzió egy népszerű hidratálókrém, amely most új összetétellel érkezik! Ez a speciális kozmetikum a CLINIQUE arckezelésének harmadik lépése, amely erősíti a bőr nedvességtartalmát, így biztosítva az egész napos hidratálást. Az emulzió bársonyos textúrával rendelkezik, amelyet könnyű felvinni a bőrre, és gyorsan felszívódik. Az emulzió alkalmas nagyon száraz, száraz, normál és kombinált bőrre is.
A Clinique arckezelés három lépésből áll: tisztítás, radírozás és hidratálás. Ez az egyszerű rendszer biztosítja a tiszta, egészséges, ragyogó és természetesen gyönyörű bőr fenntartását. A radírozás felgyorsítja és szabályozza a természetes folyamatot, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy az élénkebb bőr a felszínre kerülhessen. Emellett segít maximalizálni a bőr hidratálását. Ez az egyedülálló bőrápoló rendszer személyre szabott, és a bőröd egyedi igényeire reagál: a változó klímára, a stresszre és az életmódra.
Ez az emulzió hipoallergén, és a gyengéd összetételeinek köszönhetően érzékeny bőrre is használható. A bőrt hosszú távon hidratálja, puhítja és visszaadja a természetesen egészséges megjelenését. Kényeztesd a bőröd ezzel a kezeléssel mind a három lépésben, amely megfiatalítja és ragyogóvá teszi!
Bőrtípus:
Nagyon száraz, száraz, normál és kombinált bőrre.
Használat:
Minden reggel és este vidd fel az emulziót tiszta arcra és nyakra.
Térfogat:
125 ml
Összetétel:
Water, Mineral Oil, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamne, Hordeum Vulgare (Barley) Extract/Extriat D'Orage, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Propylene Glycol, Dicaprate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Trisodium EDTA, Phenoxythanol, Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (C1 19140), Red 33 (C1 17200


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Típus

Termék típus Emulzió

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL1218
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714598907
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15