Oldal frissítése

CLINIQUE Clarifying Lotion 3 400 ml

4,3 7 értékelés
11 790 Ft

CLINIQUE Clarifying Lotion 3 400 ml

A Clinique Clarifying Lotion 3 a Clinique három lépéses arcápolási programjának második lépése. Az első lépés az alapos tisztítás, a második a hámlasztás (mélytisztítás), a harmadik pedig a hidratálás. A mélytisztítást a Clinique Clarifying Lotion garantálja, mely szalicilsav tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el az arcodról a szennyeződéseket, felesleges zsírt és az elhalt hámsejteket egyaránt. Használata után bőröd tiszta, friss és egészséges kinézetű lesz. 
Aktív hatóanyagai:
Szalicilsav - Több módon tisztítja az arcbőrt. Hatékonyan távolítja el az arcbőrödről a szennyeződésket, a felesleges zsírt és az elhalt hámsejteket is. 
Hatásai:
Használata után a bőröd tökéletesen tiszta lesz, így készen áll a harmadik lépésre - a hidratálásra. 
Alkalmazása:
Használd minden reggel és este, lehetőség szerint azok után, hogy megtisztítottad az arcdoat a Clinique Facial Soap-pal. Ezek után folytasd a hidratálással.
 

Ajánlás:
 A maximális hatás elérése érdekében azt javasoljuk, hogy a Clinique más termékeit használva menj végig a három lépéses arcápolási programon. (Az első lépés a tisztítás, a harmadik pedig az alapos hidratálás)
Bőrtípus:
Kifejezetten zsíros bőrre kifejlesztve. 
Kiszerelés:
400 ml-es

Összetevők:

Water, Alcohol Denat., Salicylic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Butylene Glycol, Glycerin, Trehelose, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, BHT, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Ext. Violet 2, Red 6, Orange 4

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Tisztító
Kód:  KSPL0183
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714462734
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20