Oldal frissítése

CLINIQUE Clarifying Lotion 3 200 ml

1,0 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
7 500 Ft

CLINIQUE Clarifying Lotion 3 200 ml

A Clinique Clarifying Lotion 3 a Clinique háromlépcsős bőrápolási rendszerének második lépése. Az első lépés a tisztítás, a második a hámlasztás (mélytisztítás), a harmadik pedig a hidratálás. Aktív szalicilsav tartalmának köszönhetően a Clarifying Lotion mélytisztító eltávolítja a bőr felületéről a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. Használata után a bőr tiszta, friss és puha lesz.
Hatóanyagok:
A szalicilsav többféleképpen is hatékonyan tisztítja a bőrt, pl. eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket.
Hatások:
A bőr tökéletesen tisztított és készen áll a harmadik lépésre, azaza hidratálásra.
Használat:
Használd reggel és este, lehetőleg a Clinique Facial Soap termékkel történő tisztítás után, tehát a kezelés utolsó lépése a hidratálás legyen.
Javaslat:
A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy kombináld a Clinique 3-Step termékcsalád más termékeivel (pl. Az első lépés a tisztítás, a harmadik lépés pedig a hidratálás).
Bőrtípus:
vegyes és zsíros bőrre alkalmas
Űrtartalom:
200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL0182
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714462772
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05