Oldal frissítése

CLINIQUE 3 lépéses bőrápolás - nagyon száraz és száraz, kombinált bőrre

4,8 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE 3 lépéses bőrápolás - nagyon száraz és száraz, kombinált bőrre

 A száraz és kombinált bőr kezelésére a Clinique 3 lépéses bőrápoló szettje tartalmaz egy Liquid Facial Soap Extra Mild folyékony arclemosót extra száraz bőrre, egy Clarifying Lotion mélytisztító, exfóliáló oldatot és egy Dramatically Different Moisturizing Gel hidratáló krémet is. A száraz bőr nem csupán olyan speciális kezelést igényel, amely táplálja és fiatalítja a bőrét, hanem egyben tökéletes hidratálást, amely rugalmasságának és hajlékonyságának visszanyerését is eredményezi. Ezzel a szettel egy háromlépéses bőrápoló termékcsaládot kap a száraz bőr tisztítására és ápolására.

 Facial Soap Extra Mild folyékony arclemosó 


Folyékony arclemosó amely gyengéden, de hatékonyan megtisztítja a bőrét. Ezzel a speciális arclemosóval irritáció nélkül megtisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyút, ráadásul tökéletesen felfrissíti arcát. Így bőre tiszta és friss lesz, és nem utolsó sorban a zavaró, hámló bőrpikkelyektől mentes. 
Használat:
Vigye fel a nedves bőrre és finoman mossa meg a habzó lemosóval az arcát. Gyengéden és alaposan öblítse le. Használja kétszer vagy egyszer egy nap.
Kiszerelés:
50 ml-es
 

Clarifying Lotion mélytisztító oldal


Az oldatot arra használjuk, hogy megszabdítsuk a bőrt a felesleges elhalt hámsejtektől és az egyéb szennyeződésektől. A bőre azonnal lenyugszik és felfrissül. Ezt követően arca puha, tiszta és kellemesen sima lesz.
Használat:
Vigye fel vattakorongra és törolje át arcát alaposan.
Kiszerelés:
100 ml-es

Dramatically Different Moisturizing Lotion hidratáló krém 


Azonnal ellátja a bőrt a száraz bőrre alkalmas optimális adag hidratáltságal, és segít pótolni az elvesztett nedvességet a bőrben. Hidratálja és felfrissíti a bőrt, amely használat után visszanyeri fényét és egészséges ragyogását. A krém könnyű szerkezete lehetővé teszi a gyors felszívódást így a hidratáló alkalmazása könnyed.
Használat:
Vigye fel a bőrére és masszírozza be gyengéden a bőrbe. Használja reggel és este.
Kiszerelés:
30 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Szappan, Arcvíz, Arcszérum
Kód:  KSDS0333
Termékszám:  20714598976
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15