Oldal frissítése

CLARINS Super Restorative Nappali Krém Minden bőrtípusra

29 690 Ft

CLARINS Super Restorative Nappali Krém Minden bőrtípusra

A Clarins Super Restorative Nappali Krém egy intenzív bőrfeltöltő nappali arckrém, mely tökéletesen megfelel az 50 év körüli bőr speciális igényeinek. Táplálja, hidratálja a bőrt, és gyors regenerálódást biztosít. A krém innovatív formulája gondoskodik a természetes összetevőkről, a bőrt azonnal élénkebbé, simábbá, napról napra rugalmasabbá teszi és láthatóan megemeli. A termék SPF 20 fényvédőt tartalmaz, így széles spektrumú védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen.

A szervezet öregedésével a bőr is egyre érettebbé válik, szárazabb lesz, veszít a rugalmasságából, a mimikai ráncok és vonalak is láthatóbbá válnak, főleg a szem és a száj körül. Ahogy lassul a sejtek regenerációja, egyre vékonyabbá válik a bőr, így elszíneződik, áttetszővé válik. A Clarins Super Restorative Krém táplálja, hidratálja, vitalizálja és kiegyenlíti a bőrt. Rendszeres használat mellett a bőr feszesebb, simább és ragyogóbb lesz. Kényeztesse magát gyönyörű, egészséges és fiatalos bőrrel!
Hatóanyagok:

  • Harungana + Tetrapeptide - bőrt feltöltő hatása van ennek a hatóanyagkombinációnak.
  • Ásványi pigmentek - színezi és ragyogóvá teszi bőrt.
  • Shea vaj - puhítja, táplálja és hidratálja a bőrt.
  • Hialuronsav - mélyen hidratálja a bőrt.
  • C-vitamin - csökkenti a bőr elszíneződéseit, megelőzi a sötét foltok kialakulását.
  • UVB és UVA szűrő - védi a bőrt a napfénytől.

Bőrtípus:
Változókori készítmény, minden bőrtípusra ajánlott.
Használat: 
Lágy, tapogató mozdulatokkal vigye fel reggelente az arcra és a nyakra, és masszírozza bele a bőrbe. Ha a bőr nagymértékben elvesztette vitalitását, a krém használata előtt használja a szérumot is.

Kiszerelés:
50 ml
Összetevők:
Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Steareth-21, Parfum/Fragrance, Tromethamine, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Mica, Ci 77120/Barium Sulfate, Sucrose Palmitate, Ci 77891/Titanium Dioxide, Harungana Madagascariensis Extract, Tocopherol, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Glyceryl Linoleate, Thermus Thermophillus Ferment, Lapsana Communis Flower/Leaf/Stem Extract, Potassium Sorbate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Propanediol, Pectin, Rhodiola Rosea Root Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium, Lauryl Sulfate, Ci 14700/Red 4, Acetyl Tetrapeptide-2, Dextran.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Fényvédős

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1505
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380811096100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15