Oldal frissítése

CLARINS SOS Pure Mask 75ml

Leárazás -11 %
10 750 Ft 12 090 Ft

CLARINS SOS Pure Mask 75ml

Bőrödre csakis a legjobb minőségű termékeket ajánlott kenni. A népszerű CLARINS által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ezzel a készítménnyel biztosíthatod a bőröd számára a tökéletes gondoskodást. Innovatív összetételének és kellemes illatának köszönhetően nők számára ideális választás. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A közismert CLARINS lemosható arcmaszk felvitele könnyű, az állaga pedig kiváló. Hatóideje, amíg kifejti hatását 10 perc, ez pont elegendő idő arra, hogy relaxálj egyet. A maszkban lévő aktív összetevők garantálják a bőr azonnali ragyogását és egészséges megjelenését. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

Arcpakolás CLARINS SOS Pure Mask 75ml ...

A híres CLARINS SOS Pure Mask 75ml arcmaszk legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert CLARINS gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek megadja a szükséges ápolást
  • Az innovatív formula a nők számára alkalmas
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk könnyen felhordható és kellemes állagú
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: világosító és tisztító
  • Optimális hatást érhetsz el, legyen szó bármilyen bőrtípusról
  • A maszk hatóideje: 10 perc
  • A népszerű CLARINS arcmaszk űrtartalma 75 ml

Az ismert CLARINS arcmaszk fantasztikus hatásai

Annak érdekében, hogy bőröd még csodálatosabb legyen, használj rendszeresen arcmaszkot. A kívánt hatás nem marad el. A jól ismert CLARINS arcmaszk ápolja bőrt, és jelentős mennyiségű hatóanyaggal gazdagítja. Az aktív világosító összetevők ragyogóbb és sugárzóbb megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. Felfrissül és csodásan ragyog majd a bőr, miután egy mélytisztításra is sor kerül.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, KAOLIN, GLICERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, BETAINE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ILLITE, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, HIBISZKUSZ SABDARIFFA VIRÁGKIVONAT, PHENOXYETHANOL, PVP, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, KAPRILIL-GLIKOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, POLIAKRILAMID, SODIUM HYDROXIDE, C13-14 IZOPARAFFIN, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PIRIDOXIN HCL, TETRASODIUM-EDTA, CHRYSIN, ALUMINA, EPILOBIUM FLEISCHERI KIVONAT, LAURETH-7, CINK-GLÜKONÁT, CI 19140/SÁRGA 5, CI 42090/KÉK 1, KÁLIUM-SZORBÁT [V3047A]

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Világosító, Tisztító

Hatóidő

Hatóidő 10 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSPL4668
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057128783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10