Oldal frissítése

CLARINS Soothing Toning Lotion 400 ml

Leárazás -15 %
12 790 Ft 14 990 Ft

CLARINS Soothing Toning Lotion 400 ml

Az arclemosó gyors és intenzív ápolást biztosít a bőrödnek. A CLARINS nyugtató tonizáló arclemosót a nagyon száraz és érzékeny bőrű nőknek tervezték, akik hidratálni, puhítani és nyugtatni szeretnék bőrüket. Bio kamilla kivonatot, sáfrányvirág polifenolokat és mikrobióta komplexet tartalmaz a bőr mikroflórájának kiegyensúlyozása érdekében. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződések utolsó maradványait is, enyhíti az irritációt, puhává és simává varázsolja a bőrt, és helyreállítja a bőr mikroflórájának egyensúlyát. Az összetevők 97%-a természetes eredetű. A CLARINS nyugtató tonizáló arclemosó gyümölcsös és virágos illatú, alkoholmentes.

A CLARINS nyugtató tonizáló arclemosó fő jellemzői

  • Használj arclemosót az egészséges és szép bőr érdekében
  • A CLARINS nyugtató tonizáló arclemosó a nagyon száraz és érzékeny bőrű nők számára készült
  • Hidratál, puhít és nyugtat
  • Bio kamilla kivonatot, sáfrányvirág polifenolokat és mikrobióta komplexet tartalmaz
  • Eltávolítja a szennyeződések utolsó nyomait is, enyhíti az irritációt
  • A bőr puha és sima lesz, helyreállítja a bőr mikroflórájának egyensúlyát
  • A CLARINS arclemosó virágos és gyümölcsös illatú
  • Az összetevők 97%-a természetes eredetű
  • Nem tartalmaz alkoholt


Összetétel

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLICERIN, METHYLPROPANEDIOL, POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS AQUA/TENGERI VÍZ/EAU DE MER, KAPRILIL-GLIKOL, DISODIUM EDTA, PARFUM/FRAGRANCE, ECHINACEA PURPUREA KIVONAT, FENILPROPANOL, FENETIL-ALKOHOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, SODIUM HYDROXIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SZACHARID IZOMERÁT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT [V3542A] Microbiote Complex (Tengeri alapú prebiomból és sáfrányvirág polifenolokból áll) Szerves kamilla kivonat Szerves kúpvirág kivonat

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSPL4206
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810378863

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10