Oldal frissítése

CLARINS Soothing Toning Lotion 200 ml

7 390 Ft

CLARINS Soothing Toning Lotion 200 ml

A Clarins könnyű tonizáló krémje gyengéden és hatékonyan tisztítja a bőrt, segít helyreállítani a mikrobiológiai egyensúlyt, egészséges és szép bőrt hagy maga után. A nyugtató tonizáló testápoló nyugtató növényi kivonatokkal gazdagított, ezért enyhíti az irritációt és felfrissít. A Clarins a rózsaszínt választotta a nagyon száraz vagy érzékeny bőrre tervezett termékcsaládhoz. Ezt a terméket ezért az ilyen bőrtípusú emberek is szívesen fogadják. A francia márka, amely a világ 150 országában van jelen, legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a maradék 3% pedig az érzékszervi minőséget és tartósságot javító összetevőket. Használd a Clarins Lotiont egyszerűen reggel és este az arctisztításhoz, és bőröd kiegyensúlyozott, nyugodt és puha lesz.

A CLARINS nyugtató tonizáló testápoló fő jellemzői

  • Kozmetikai termék bőrtisztításhoz
  • A nyugtató tonizáló testápolót a nagyon száraz, száraz és érzékeny bőrűek számára fejlesztették ki.
  • A Clarins tonik helyreállítja a mikrobiológiai egyensúlyt
  • A könnyű, tonizáló krém nyugtató növényi kivonatokkal gazdagított, amelyek segítenek a bőr feszesítésében.
  • A CLARINS nyugtató tonizáló testápoló legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
  • A termék tökéletesen tiszta, nyugodt, egészséges és puha bőrt hagy maga után.

Térfogat:200 ml

Összetétel

VÍZ/VÍZ/VÍZ/VÍZ. PROPANDIOL. GLYCEROL. METILPROPÁNDIOL. POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ. ETIL-HEXIL-GLICERIN. MARIS AQUA/TENGERI VÍZ/EAU DE MER. KAPRIL-GLIKOL. EDTA DISODUS. PARFÜM/ILLAT. ECHINACEA PURPUREA KIVONAT. FENIL-PROPANOL. FENETIL-ALKOHOL. LAMINARIA DIGITATA KIVONAT. T-BUTIL-ALKOHOL. CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT. NÁTRIUM-HIDROXID. CHLORELLA VULGARIS KIVONAT. SZÉNHIDRÁT IZOMERÁTUMOK. CROCUS SATIVUS VIRÁGKIVONAT [V3542A]

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Tisztító, Bőr kipirosodása ellen, Bőrpuhító
Kód:  KSPL4374
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810378801

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10