Oldal frissítése

CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

8 190 Ft

CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

A száraz és érzékeny bőrre való tisztítószer gyengéden tisztít, nyugtatja és védi a bőr mikrobiomját. A CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser praktikus tubusban egy krémes, kiöblíthető és nyugtató tisztítószer alpesi gyógynövényekkel és habzó szappanfű kivonattal. Az így keletkező gazdag hab kíméletesen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról, a formula nem tartalmaz szappant vagy SLS-t. A CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser a tisztító encián, a nyugtató és gyógyító kamilla és a méregtelenítő moringa legtisztább bio kivonatainak keverékét tartalmazza. Tartalmaz tápláló shea vajat is. Az arctisztító kellemes illatot kínál az ylang ylang, a lonc és a kakaóvirág virágos jegyeivel.

A CLARINS CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser arctisztító hab főbb jellemzői

  • Habzó arctisztító, amely felfrissíti, puhává varázsolja és megnyugtatja a bőrt
  • A CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser száraz és érzékeny bőrre alkalmas
  • Alpesi gyógynövényekkel és habzó szappanfű-kivonattal
  • A természetesen habzó formula nem tartalmaz szappant vagy SLS-t
  • A tisztító encián és a nyugtató kamilla legtisztább szerves kivonatainak keverékét tartalmazza
  • A moringamag-kivonatnak köszönhetően tisztítja és puhítja a bőrt, és segít helyreállítani annak természetes fényét
  • A tápláló shea vaj is megjelenik a képletében
  • CLARINS CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser tisztítószer virágos ylang ylang, lonc és kakaóvirág jegyekkel
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Használat:
Melegítsd fel a tisztító gélt, és egy kevés vízzel habosítsd fel a tenyered között. Vidd fel az arcodra és a nyakadra, gyengéden nyomd meg, és a közepétől kifelé haladva távolítsd el a szennyeződéseket. Végül öblítsd le hideg vízzel, és törölközővel óvatosan töröld szárazra.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, GLICERIN, NÁTRIUM-KOKOIL-IZETIONÁT, SQUALANE, NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT, PROPANEDIOL, GLIKOL-DISZTEARÁT, KAKANDÓSAV, GLICERIN-BEHENÁT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, C14-22 ALKOHOLOK, POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6, NÁTRIUM-IZETIONÁT, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, KLORFENESIN, CITRIC ACID, C12-20 ALKIL-GLÜKOZID, DISODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA MAGKIVONAT, MELISSA OFFICINALIS LEVÉLKIVONAT, T-BUTYL ALCOHOL, SAPONARIA OFFICINALIS LEVÉLKIVONAT, GENTIANA LUTEA KIVONAT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, [C3794A].

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  KSPL4216
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810427332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05