Oldal frissítése

CLARINS Pencil Waterproof Black Tulip 01

Leárazás -6 %
6 490 Ft 6 890 Ft

CLARINS Pencil Waterproof Black Tulip 01

Szeretnéd, hogy a sminked egész nap tökéletes maradjon? Akkor válaszd a francia CLARINS márka minőségi kozmetikumait. Mint például ez a szemceruza, amely vékony és precíz tintájával tökéletesen egyenes vonalakat alkot. A ceruza speciális formula vízálló és kopásálló. A merész szín viszont intenzív és emlékezetes megjelenést biztosít. A CLARINS Pencil Waterproof Black Tulip egyolyan fekete árnyalat, amelyet egyetlen nőnek sem szabad kihagynia.

A CLARINS Pencil Waterproof Black Tulip 01 szemceruza főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű szemceruza egy francia márkától 
  • CLARINS Pencil Waterproof a pontos vonalak megalkotásához
  • Vízálló formula
  • Intenzív és jellegzetes szín 
  • CLARINS szemceruza fekete, Black Tulip árnyalatban

Összetétel

METILTRIMETIKON, CI 77499/VASOXIDOK, POLYETHYLENE, TRIMETIL-SZILOXISZILIKÁT, OC T Y YLD O D E C A N O L, T A L C, P A R A F F I N , CERA MICROCRISTALLINA/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/CIRE MICROCRISTALLINE, AKRILÁTOK/DIMETIKON C O P O LY M E R, C I 7 7 7 2 6 6 / B L A C K 2 [NANO], CI 77510/VAS-AMMÓNIUM-FERROCIANID, DISTE ARDIMONIUM HEKTORIT, PROPILÉN-KARBONÁT, PENTAERY-TRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROKINAMÁT, CI 77891/TITÁNDIOXID, MICA, TIN OXIDE. [STM3404A/01].

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Vízálló

Tömeg

Tömeg 0,29 g (0 kg)
Kód:  DEKO5540
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  80052817

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15