Oldal frissítése

CLARINS Multi Active Set 115 ml

26 190 Ft

CLARINS Multi Active Set 115 ml

Mélyen kötődsz a természethez? Akkor a CLARINS Multi Active kozmetikai szett megfelelő választás a számodra. Már amikor Jacques Courtin-Clarins megalkotta a CLARINS márkát, egyértelmű volt a nők és a természet egyesüléséről alkotott elképzelése. Ez egy környezetbarát márka, különösen azért, mert a formulák nagy részét természetes összetevők teszik ki. Az ajándékcsomag a Multi-Active Day nappali krémet, a Multi-Active Night éjszakai krémet és a Cleansing Micellar Water micellás vizet tartalmazza. A CLARINS Multi Active kozmetikai szett termékei érett bőrre ajánlottak, amelynek szüksége van az ébresztőre, de a finom ráncok első jeleit mutató bőrre is ideálisak.

A CLARINS Multi Active Set legfontosabb jellemzői

  • A CLARINS márka a kezdetektől fogva a nők és a természet közötti harmóniát hangsúlyozza
  • A formulák nagy részét a növényi összetevők teszik ki
  • A Multi-Active Day nappali krém segít az idő előtti öregedés elleni küzdelemben
  • A Multi-Active Night éjszakai krém tökéletesen regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán
  • A Cleansing Micellar Water micellás víz gyengéden hámlaszt, tisztít és felfrissíti a bőrt
  • A CLARINS Multi Active Set az öregedés első jeleit mutató bőrre ajánlott

Frissesség és bőrfiatalítás a CLARINS Multi-Active Day nappali krémmel

Az első ráncok már 30 éves kor körül megjelennek. És ez a legjobb időszak arra, hogy a bőröd megfelelően ápold. A CLARINS Multi-Active Day nappali krém az ideális megoldás az idő előtti öregedés ellen. Könnyű formulájának köszönhetően bőröd sima, friss és hidratált lesz.
Használat: 
Minden reggel vidd fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, majd finoman masszírozd be a bőrbe! 

Éjszakai regenerálás a CLARINS Multi-Active Night krémmel

A gyerekekkel együtt alszol, éjszakai műszakban dolgozol a munkahelyeden, vagy egyszerűen csak rosszul alszol a holdciklusok miatt? Ezt mindannyian megtapasztaljuk, legalábbis néha. A CLARINS Multi-Active Night éjszakai krém tökéletesen regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán, és csökkenti a rossz alvás okozta fáradtság jeleit. Reggel a bőr üde és felfrissült lesz.
Használat:
Minden este vidd fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, majd finoman masszírozd be!

Tökéletesen megtisztított bőr egy lépésben a CLARINS Cleansing Micellar Water micellás vízzel

Frissítsd fel a bőröd arctisztítás közben a CLARINS Cleansing Micellar Water micellás vízzel, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, a faggyút és a sminkmaradványokat. Gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy megbontaná a bőr természetes védőrétegét. A bőr táplált és hidratált marad.
Használat:
Önts egy kevés micellás vizet egy kozmetikai párnára, és óvatosan töröld át vele az arcod!

A csomag tartalma:
CLARINS Multi-Active Day nappali krém 50 ml
CLARINS Multi-Active Night éjszakai krém 15 ml
CLARINS Cleansing Micellar Water micellás víz 50 ml


Összetétel

Nappali krém: Aqua/Víz/Eau, Izononyl-izononononanoát, Propanediol, Dimetikon, Caprylic/Capric Triglyceride Cetearil-alkohol, Glicerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Theobroma Grandiflorum magvaj, Gliceril-sztearát, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-taurát kopolimer, Metil-metakrilát keresztpolimer, Dipsacus Sylvestris kivonat, Parfum/Fragrance, Steareth-21, Ci 77891/Titándioxid, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Dimethiconol, Cellulóz, Disodium EDTA Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Diospyros Mespiliformis levélkivonat, Maltodextrin, Tokopherol, Sanicula Europaea kivonat, Tetrasodium EDTA, Myrothamnus Flabellifolia levél/törzs kivonat, Citric Acid, Lapsana Communis virág/levél/törzs kivonat, Furcellaria Lumbricalis kivonat, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glikolsav, Lactic Acid, Maris Sal/Sea Salt/Sel Marin, Ci 14700/Vörös 4, Ci 17200/Vörös 33, Polivinil-alkohol, Réz palmitoil heptapeptid-14, Heptapeptid-15 palmitát
Night Cream:Aqua/Water/Eau, Glicerin, Izononyl-izononononanoát, Caprylic/Capric Triglyceride Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearil-alkohol, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Propanediol, Gliceril-sztearát, PEG-100 Stearate, Parfum/Fragrance, Cetearyl Glucoside, Dimetikon, Metil-metakrilát keresztpolimer, Dipsacus Sylvestris kivonat, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Cellulóz, Disodium EDTA Sodium Hyaluronate, Alkohol, Eschscholzia Californica virág/levél/törzs kivonat, Actinidia Chinensis (Kiwi) gyümölcskivonat, Butylene Glycol, Diospyros Mespiliformis levélkivonat, Maltodextrin, Tetrasodium EDTA, Sanicula Europaea kivonat, Phenoxyethanol, Lapsana Communis virág/levél/törzs kivonat, Furcellaria Lumbricalis kivonat, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Glikolsav, Lactic Acid, Maris Sal/Sea Salt/Sel Marin, Polivinil-alkohol, Réz palmitoil heptapeptid-14, Heptapeptid-15
Micellás víz: Aqua/Water/Eau, Propanediol, Poloxamer 184, Glicerin, Nátrium-metil-kokozil-turát, Methylpropanediol, PPG-26-Buteth-26, Ethylhexylglycerin, Maris Aqua/Tengervíz/Eau De Mer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA Phenylpropanol, Fenetil-alkohol, Melissa Officinalis levélkivonat**, Laminaria Digitata kivonat, Sodium Citrate, Gentiana Lutea kivonat**, Chlorella Vulgaris kivonat, Szacharid izomerát, Citric Acid, Crocus Sativus virágkivonat, Maltodextrin, Moringa Oleifera magkivonat

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Micellás víz, Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 115 ml
Kód:  KSDS1875
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057058158

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15