Oldal frissítése

CLARINS Joli Blush 07 Cheeky Peach 4,9g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLARINS Joli Blush 07 Cheeky Peach 4,9g

A CLARINS Joli Blush arcpirosító segít a tökéletes arcszín megteremtésében. Tökéletesen alkalmazkodik minden bőrtónushoz, és kisimítja a bőr textúráját. Egyedi pigmenteket tartalmaz, amelyek biztosítják az eredmény intenzitásának és az árnyalat telítettségének variálhatóságát. A pirosító nagyon sokáig tart a bőrön. Selymes és nagyon könnyű textúrájának köszönhetően hagyja lélegezni a bőrt, és nem nehezíti el. A CLARINS Joli Blush arcpirosító friss és egészséges arcbőrt biztosít.

A CLARINS Joli Blush 07 Cheeky Peach 4,9 g arcpirosító legfontosabb jellemzői

  • Pirosító 07 Cheeky Peach árnyalatban
  • Tökéletesen alkalmazkodik minden bőrtónushoz és kisimítja a bőr textúráját
  • Egyedi pigmenteket tartalmaz, amelyek biztosítják az eredmény intenzitásának és az árnyalat telítettségének variálhatóságát
  • A pirosító nagyon sokáig tart a bőrön
  • Nem nehezíti el a bőrt, és hagyja lélegezni

Összetétel

TALKUM - CSILLÁM - CI 77891/TITÁN-DIOXID - OKTIL-DODECIL-SZTEAROIL-SZTEARÁT - CINK-SZTEARÁT - DIMETIKON - CITROMSAV - LAUROIL-LIZIN - CI 73360/VÖRÖS 30-AS TÓ - FENOXIETANOL - AQUA/VÍZ/EAU - CORYLUS AVELLANA (MOGYORÓ) MAGOLAJ - PARFÜM/ILLATANYAG - CI 45380/VÖRÖS 21 - CI 19140/SÁRGA 5 LAKE - CI 77491/VAS-OXIDOK - TOKOFERIL-ACETÁT - BUTILÉNGLIKOL - CAMELLIA SINENSIS LEVÉLKIVONAT - KALCIUM-NÁTRIUM-BOROSZILIKÁT - SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT - KALCIUM-ALUMÍNIUM-BOROSZILIKÁT - CI 77499/VAS-OXIDOK - SZILÍCIUM-DIOXID - LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/SZÁR KIVONAT - ÓN-OXID, [STM3481A/01].

Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Paletta
Csomag tartalma Tükör, kis ecset
Tömeg 4,9 g

Típus

Típus Pirosító

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Hosszantartó

Árnyalat

Árnyalat Narancssárga
Kód:  DEKO6811
Termékszám:  3380810309409

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10