Oldal frissítése

CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 25

6 090 Ft

CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 25

A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector szájfény kiemeli ajkaid természetes szépségét. Vizuálisan növeli a volument, enyhén színezi és táplálja ajkaidat. Sheavajat tartalmaz az ajkak regenerálására és táplálására, mangót a kicserepesedett ajkak ápolására, valamint olívakivonatot az ajkak puhaságáért. A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector optikailag feltölti és dúsítja az ajkakat, amelyek fiatalosak és gyönyörűen puhák maradnak.

A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 25 szájfény főbb jellemzői

  • A szájfény fokozza az ajkak természetes szépségét
  • Vizuálisan növeli a térfogatot, enyhén színezi és táplálja az ajkat
  • Shea vajat tartalmaz az ajkak regenerálására és táplálására
  • A mangó segít a kicserepesedett ajkakon, az olívakivonat pedig puhává teszi az ajkakat
  • A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector szájfény fiatalos és gyönyörűen puha ajkakat biztosít

Összetétel

PARAFFINUM LIQUIDUM/ÁSVÁNYI OLAJ/HUILE MINERALE. DIIZOSZTEARIL-MALÁT. HIDROGÉNEZETT SZTIROL/IZOPRÉN KOPOLIMER. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. PARAFFIN. DIPENTAERITRITIL-TETRAHIDROXISZTEARÁT/TETRAIZOSZTEARÁT. POLYETILÉN. HIDROGÉNEZETT POLIIZOBUTÉN. OCTYLDODECANOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SZINTETIKUS VIASZ. KALCIUM-ALUMÍNIUM-BOROSZILIKÁT. NYLON-12. IRVINGIA GABONENSIS MAGVAJ. ETIL-HEXIL-PALMITÁT. SILICA. PARFUM/FRAGRANCE. HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES. HIDROGÉNEZETT MIKROKRISTÁLYOS VIASZ. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES. ORYZANOL. TRIBEHENIN. CI 77891/TITÁNDIOXID. AMMÓNIUM-GLICIRRIZÁT. TOCOPHERYL ACETATE. SZORBITÁN IZOSZTEARÁT. LAKCINSAV. TIN OXIDE. PALMITOIL-TRIPEPTID-1. TOCOPHEROL. [M1326G/20].

Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Burgundi
Kód:  DEKO7279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057159367

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05