Oldal frissítése

CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 24

Leárazás -13 %
5 290 Ft 6 090 Ft

CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 24

A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector szájfény kiemeli ajkaid természetes szépségét. Vizuálisan növeli a volument, enyhén színezi és táplálja ajkaidat. Sheavajat tartalmaz az ajkak regenerálására és táplálására, mangót a kicserepesedett ajkak ápolására, valamint olívakivonatot az ajkak puhaságáért. A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector optikailag feltölti és dúsítja az ajkakat, amelyek fiatalosak és gyönyörűen puhák maradnak.

A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector 24 legfontosabb jellemzői

  • A fényesség fokozza az ajkak természetes szépségét
  • Vizuálisan növeli a térfogatot, enyhén színezi és táplálja őket.
  • Shea vajat tartalmaz az ajkak regenerálására és táplálására.
  • A mangó segít a kicserepesedett ajkakon, az olívakivonat pedig puhává teszi az ajkakat.
  • A CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector fiatalos és gyönyörűen puha ajkakat biztosít.

Összetétel

PARAFFINUM LIQUIDUM/ÁSVÁNYI OLAJ/HUILE MINERALE, DIISOSTEARYL MALATE, HIDROGÉNEZETT SZTIROL/IZOPRÉN KOPOLIMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, PARAFFIN, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL,, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SZINTETIKUS VIASZ, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, NYLON-12, IRVINGIA GABONENSIS MAGVAJ, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HIDROGÉNEZETT MIKROKRISTÁLYOS VIASZ, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN ANYAGOK, ORYZANOL, TRIBEHENIN, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, AMMÓNIUM-GLICIRRIZÁT, TOCOPHERYL ACETATE, SZORBITÁN IZOSZTEARÁT, LACTIC ACID, TIN OXIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, TOCOPHEROL, [M1326G/20].

Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín
Kód:  DEKO7278
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3666057159350

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15