Oldal frissítése

CLARINS Hydrating Toning Lotion 400 ml

5 1 értékelés
14 490 Ft

CLARINS Hydrating Toning Lotion 400 ml

Az arclemosó gyors és intenzív ápolást biztosít a bőrödnek. A CLARINS Hydrating Toning Lotion normál és száraz bőrtípusú nők számára készült, akik hidratálásra és frissességre vágynak. Aloe verát, bio fügét és microbiote komplexet tartalmaz a bőr mikroflórájának kiegyensúlyozására. Hatékonyan eltávolítja a sminklemosó utolsó maradványait is, és előkészíti a bőrt más termékek alkalmazására. A CLARINS Hydrating Toning Lotion citrus és virág illatú, alkohol- és színezékmentes.

A CLARINS Hydrating Toning Lotion arclemosó fő jellemzői

  • Arclemosó az egészséges és szép bőrért
  • A CLARINS Hydrating Toning Lotion normál és száraz bőrtípusú nőknek ajánlott
  • Hidratálást és frissességet biztosít
  • Aloe verát, bio fügét és microbiote komplexet tartalmaz
  • Eltávolítja a sminklemosó utolsó maradványait is
  • Előkészíti a bőrt más termékek alkalmazására
  • A CLARINS arclemosó virágos és citrus illatú
  • Nem tartalmaz alkoholt vagy színezéket

Összetétel

AQUA/WATER/EAU. ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ. PROPANEDIOL. GLYCERIN. METILPROPÁNDIOL. PROPYLENE GLYCOL. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ETIL-HEXIL-GLICERIN. MARIS AQUA/TENGERI VÍZ/EAU DE MER. PARFUM/FRAGRANCE. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. NÁTRIUM-CITRÁT. LIMONENE. FENILPROPANOL. PHENETHYL ALCOHOL. LAMINARIA DIGITATA KIVONAT. LINALOOL. FICUS CARICA (FÜGE) GYÜMÖLCSKIVONAT. CITRIC ACID. KÁLIUM-SZORBÁT. SODIUM BENZOATE. CHLORELLA VULGARIS KIVONAT. GERANIOL. SZACHARID IZOMERÁT. ALFA-IZOMETIL-IONON. CITRAL. CITRONELLOL. COUMARIN. CROCUS SATIVUS VIRÁGKIVONAT [V3540A].

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSPL4207
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810378856

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15