Oldal frissítése

CLARINS Gentle Renewing Cleansing Mousse 150 ml

11 290 Ft

CLARINS Gentle Renewing Cleansing Mousse 150 ml

A Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse gyengéd, de alapos tisztításra, hámlasztásra és a bőr hámlasztására, a bőr gyengéd, de alapos tisztítására, hámlasztására és hámlasztására szolgál.és véd a szennyezés ellen. A készítményben megtalálható a tamarindpépsav, amely hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrről, valamint a bio szappanfű, amely természetes habképző képességgel rendelkezik, és segít a tisztításban. Imádni fogja a könnyű, sűrű hab állagát és a friss virágillatot. A Clarins tisztító hab a bőrápolási rutin részévé válik.

A Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse fő jellemzői

  • A Clarins tisztító hab a bőr tisztítására, hámlasztására és a smink eltávolítására szolgál.
  • Tamarindpépsavval és szerves szappanfűvel
  • Könnyű, sűrű hab és friss virágillat
  • Praktikus palackban
  • A Clarins tisztító hab a bőrápolási rutin részévé válik.

Használata:
Reggel vagy este használd. Nedvesítse meg a bőrt vízzel, és nedves tenyérrel habosítson fel egy kis mennyiségű terméket. Masszírozza az arcra és a nyakra, majd alaposan öblítse le. Kerülje a szemceruzát.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, GLICERIN, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, SORBITAN CAPRYLATE, NÁTRIUM-LAURIL-GLÜKÓZ-KARBOXILÁT, FENOXI-IZOPROPANOL, TARTARIC ACID, NÁTRIUM-KOKOAMPOACETÁT, KAPRIL-KAPRIL-GLÜKOZID, LAURIL-GLÜKOZID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, XYLITYLGLUCOSIDE, PROPANEDIOL, ANHYDROXYLITOL, TAMARINDUS INDICA KIVONAT, DISODIUM EDTA, XYLITOL, NÁTRIUM-FITÁT, GLUKÓZ, SÓRBINSAV, MELISSA OFFICINALIS LEVÉLKIVONAT, SAPONARIA OFFICINALIS LEVÉLKIVONAT, GENTIANA LUTEA KIVONAT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA MAGKIVONAT, [C3795A] Organikus arany encián kivonat Organikus citromfű kivonat Organikus szaponária kivonat Moringa kivonat Tamarind pép kivonatok

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  KSPL4214
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810427349

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05