Oldal frissítése

CLARINS Gentle Eye Make-up Remover 125 ml

5 1 értékelés
8 390 Ft

CLARINS Gentle Eye Make-up Remover 125 ml

A Clarins Gentle Eye Sminklemosó kozmetikai termék, amely gyengéden segít eltávolítani a napi sminket. Kíméletes összetételének köszönhetően ez a sminklemosó a legérzékenyebb szemek és kontaktlencsék viselők számára is alkalmas.
A sminklemosó nemcsak tökéletesen tisztít, hanem újjáéleszt és felfrissíti a szemhéjakat és tovább erősíti a szempillákat. A termék bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt és jóváhagyott. Ez a sminklemosó tökéletesen eltávolítja a szemedet, és így felkészíti őket egy éjszakai pihenésre vagy további sminkre. Tökéletes sminkeltávolításra van szükség nemcsak a szem és a bőr minőségi pihenése érdekében a szemkörnyékben, hanem a későbbi hibátlan smink érdekében is.
Kényeztesse szemeit minőségi és kíméletes ápolással!
Bőr típus:
Érzékeny bőrre és nagyon érzékeny szemekre.
Használat:
Vigye fel egy kozmetikai tamponra, majd óvatosan vigye fel a szemre, és körkörös mozdulatokkal távolítsa el. Ha szükséges, ismételje meg ugyanúgy.
Hangerő:
125 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  KSPL0825a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380810243314

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20