Oldal frissítése

Clarins Extra Firming bőrfeszesítő szett I.

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Clarins Extra Firming bőrfeszesítő szett I.

Bármelyik hölgy nagyon fog örülni, ha a CLARINS extra feszesítő ajándékcsomagot kapja ajándékba. A csomag olyan bortisztító szereket tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a bőr öregedési folyamataival. A csomagban bőrfeszesítő arcmaszkot, tonizáló arctisztítót és hámlasztó krémet talál, amelyek együttesen használva hatékonyan szabnak gátat a bőr öregedésének.  

Legfontosabb jellemzői

  • CLARINS kozmetikai ajándékcsomag a szép és fiatalos bőrért
  • Arc maszk nyakra és arcra
  • Alkalmas normál és száraz bőrre
  • Hámlasztó krém a sima és sugárzó bőrért

Gyönyörű fiatal bőr a CLARINS kozmetikai csomagjával

A tökéletes bőrápoláshoz a CLARINS kozmetikai ajándékcsomag arcmaszkot tartalmaz, mely arcra és a nyakra használható. A kezelésnek 7-10 percig kell tartania. Alapos öblítés után a bőr gyönyörűen simává és üdévé válik. A tonizáló arctisztító óvatosan távolítja el az arcmaszk maradékát a bőrről. Nem tartalmaz alkoholt. Tiszteletben tartja a bőr természetes pH-értékét, és előkészíti a további kezelésekhez. Normál és száraz bőrre alkalmas .

CLARINS hámlasztó krém öregedés ellen

A hámlasztást hetente egyszer vagy kétszer kell használni a száraz és tiszta arcon. Ez az alapja az egészséges bőrnek. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőrről. A bőrt előkészíti más kozmetikumok alkalmazására. A gyengéd hámlasztást követően arca sima és ragyogó lesz.   

A csomag tartalma és összetétele:

  • Extra-Firming bőrfeszesítő maszk 75 ml -Butilszilicium-szilikát, polietilén-glicerin, glicerin /Caprylic/Capric Triglicerid, alkohol, jojoba-olaj, parfüm, butilén-glikol, etilhexil-glicerin, nátrium-poliakrilát, tokoferil-acetát, nátrium-hidroxid, nátrium-hialuronát, akácdekurán virágviasz, helianthus annuus (napraforgó mag), musa sapientum (banán) gyümölcskivonat, thymus citriodorus virág / levélkivonat, malpighia Emarginata (Acerola) mag kivonat, Furcellaria Lumbricalis kivonat, CI 17200 / piros 33, kálium-szorbát, CI 42090 / kék 1, Maris Sal / tengeri só [C2813a].
  • Cleansing Lotion arctisztító 50 ml -PEG-8, alfa-glükán-oligoszacharid, PEG-32, tejsav, karbomer, Tilia Cordata fa kivonat, víz (Aqua), szorbit, dipropilén glikol, Oleth-20, glicerin, panthenol, butilénglikol, propilénglikol, parfüm, tokoferil-acetát, Anthemis Nobilis virágkivonat, Bletia Hycinthina kivonat, retinil-palmitát, Helianthus annnuus (napraforgó) mag olaj, fenoxietanol, metilparaben, nátrium-citrát, dinátrium-EDTA, BHT, limonén, linalool, geraniol, Citral, Citronellol, CI 19140 Sárga 5.
  • Gentle Refiner hámlasztó krém 15 ml - víz (Aqua), glicerin, sztearinsav, myrisztikus sav, kálium-hidroxid, dimetikon, laurinsav, nátrium-lauroil-szívókozinát, tipa-lauril-szulfát, glikol-disztearát, glicerin-behenát, Edta, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia gyökér kivonat, Maltodextrin, Gossypium Herbaceum mag kivonat, Gypsophila Paniculata gyökér kivonat, Lactobacillus, Kálium-szorbát, Metilkloroizotiazolinon, Metilizotiazolinon, Bh, Benzilszalicilát, Butilfenil, Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci7789 /Titán-dioxid.
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Kód:  KSDS0918
Termékszám:  3380810162141

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20